Art GSM

Serwis i naprawa telefonów komórkowych

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 38/12

Polecam (1) Wymiana baterii w telefonie została przeprowadzona bardzo sprawnie i niemal... Piotr Pełen profesjonalizm, świetne podejście do klienta (1) Wymiana przedniego dotyku w Sony Xperia Z3. Podczas naprawy pojawiły się... Jacek Po prostu-POLECAM!!! (1) Najlepszy serwis!Dlaczego?Syn w godzinach wieczornych upuścił telefon prosto... joan_g_d
Samsung S6 (1) Tylną klapkę telefonu oraz oczko aparatu zostało wymienione w 30 min.... Marcin Wymiana baterii Huawei P8 (1) Z czystym sumieniem mogę polecić "Art Gsm". Wymieniłem baterię w Huawei P8,... Rafał IPhone 5S (1) Bylem porazony tym, jak szybko moglem odebrac sprawny telefon z naprawy.... tao Polecam (1) Jak się okazało oprócz naprawy telefonu, możliwa była również naprawa pilota... Daria opinia (1) szybko i sprawnie dokonano naprawy moich dwóch telefonów ela Szybko i sprawnie (1) Zepsute gniazdo ładowania naprawione w 15 minut. Super fachowiec wszystkie... Dorota Tylko polecać (1) Profesjonalna i bardzo szybka usługa, wymieniałam wyświetlacz w Huawei 9,... katzak Polecam! (1) Dwukrotnie naprawiałam w tym miejscu telefon i za każdym razem wychodziłam... As profesjonalista, który zna się na swojej pracy (1) Wymieniałem uszkodzony aparat w galaxy s6, do tego okazało się podczas... Tadeusz Godny polecenia (1) Szybko, sprawnie, wysoka jakość. Bardzo dobry kontakt ze strony właściciela,... Andrzej Rewelacyjny serwis! (1) Moja Xperia z5 wymagała wymiany szybki, a tablet naprawy gniazda zasilania.... Kasia Bardzo gorąco polecam! (1) Dostałam pękniętą szybę, nie mogłam nawet odebrać telefonu, kiedy zadzwoniłam... Natalia Naprawa zbitej szybki w telefonie (1) Jestem świeżo po odebraniu telefonu i na chwilę obecną jestem bardzo... Paula Wymiana wyswietlacza w Htc M8 (2) Właśnie odebraliśmy HTC M8 z art gsm. Jak nowy. Cena bardzo konkurencyjna.... Rafal Doskonałość (1) Telefon po kolizji komunikacyjnej, ale Fachowiec sprawnie i rzeczowo się nim... BB Art GSM (1) Tak naprawdę wszystko już zostało napisane w poprzednich opiniach.Pełen... Sony Xperia z1 compact Bardzo polecam (1) Chcialabym polecić wszystkim Art-gsm wymiana ekranu nawigacji oraz wymiana... Katarzyna i Lukas