Art GSM

Serwis i naprawa telefonów komórkowych

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 38/12

Solidna firma ! (1) Pełen profesjonalizm. Szybko i solidnie, a do tego naprawiają elementy,... Mateusz Szybko i profesjonalnie (1) Gorąco polecam artgsm ;) Po spartanej robocie w serwisie TeleExpert w Auchan... michał Brak zastrzeżeń (1) Pęknięty ekran wymieniony, cena bardzo uczciwa, czas realizacji szybszy niż... Krzysztof M.
Serwis godny polecenia !! (1) Do Pana prowadzącego serwis Art GSM trafiłam dzięki pozytywnym opiniom na te... Kinga Polecam (1) Po zbiciu szybki w telefonie zapytałam znajomych gdzie się udać. Od razu... Ann Człowiek orkiestra (1) Naprawil kluczyk od samochodu, a potem jeszcze pomógł zapchnac auto bo... Gonsior Polecam (1) Wymiana baterii w telefonie została przeprowadzona bardzo sprawnie i niemal... Piotr Pełen profesjonalizm, świetne podejście do klienta (1) Wymiana przedniego dotyku w Sony Xperia Z3. Podczas naprawy pojawiły się... Jacek Po prostu-POLECAM!!! (1) Najlepszy serwis!Dlaczego?Syn w godzinach wieczornych upuścił telefon prosto... joan_g_d Samsung S6 (1) Tylną klapkę telefonu oraz oczko aparatu zostało wymienione w 30 min.... Marcin Wymiana baterii Huawei P8 (1) Z czystym sumieniem mogę polecić "Art Gsm". Wymieniłem baterię w Huawei P8,... Rafał IPhone 5S (1) Bylem porazony tym, jak szybko moglem odebrac sprawny telefon z naprawy.... tao Polecam (1) Jak się okazało oprócz naprawy telefonu, możliwa była również naprawa pilota... Daria opinia (1) szybko i sprawnie dokonano naprawy moich dwóch telefonów ela Szybko i sprawnie (1) Zepsute gniazdo ładowania naprawione w 15 minut. Super fachowiec wszystkie... Dorota Tylko polecać (1) Profesjonalna i bardzo szybka usługa, wymieniałam wyświetlacz w Huawei 9,... katzak Polecam! (1) Dwukrotnie naprawiałam w tym miejscu telefon i za każdym razem wychodziłam... As profesjonalista, który zna się na swojej pracy (1) Wymieniałem uszkodzony aparat w galaxy s6, do tego okazało się podczas... Tadeusz Godny polecenia (1) Szybko, sprawnie, wysoka jakość. Bardzo dobry kontakt ze strony właściciela,... Andrzej Rewelacyjny serwis! (1) Moja Xperia z5 wymagała wymiany szybki, a tablet naprawy gniazda zasilania.... Kasia