Art GSM

Serwis i naprawa telefonów komórkowych

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 38/12

Polecam (1) Wymiana rozbitego wyświetlacza profesjonalnie i szybko. Bardzo rzetelna i... dorota Wszystko super (1) Bardzo polecam, telefon został naprawiony w krótkim czasie i działa bez zarzutu. Kinga Szybko i DOBRZE! (1) Oddałem do naprawy iphona 4 w innym serwisie, to po czwartym razie jak... Mariusz
Świetny serwis gsm - polecam (1) Naprawa przeprowadzona niezwykle szybko i sprawnie, bardzo miła obsługa-... Pola POLECAM (1) Naprawa błyskawiczna. Pan jest kompetentny i uprzejmy. Widać, że lubi swoją... Anna Grześków Polecam! (1) Cena niższa niż w innych punktach. Naprawa starania i ekspresowa. Nie czuję... Ola Bardzo szybka naprawa (1) Naprawa jeszcze w tym samym dniu, była to wymiana wyświetlacza. Cena za... MrRodżo Bardzo polecam! (1) Skorzystałem z usługi wymiany wyświetlacza w IPhone 6. Muszę przyznać ze... Marek Polecam!!!! (1) Szybko, sprawnie, a co najważniejsze dobrze zrobione. Zdecydowanie polecam!!! Ola Nokia Lumia 820 Uszkodzony Digitalizer (1) Z czystym sumieniem polecam ten serwis, szybkie wykonanie usługi, oraz... Michał Naprawa Iphone4 (1) Super szybka i profesjonalna obsługa. Z czystym sumieniem polecam tą firmę. Grzegorz polecam (1) Fachowa pomoc za przysłowiowe dziękuję, niebywałe że jeszcze tacy ludzie... Iza Dobrze naprawiony (1) wyświetlacz w tel Sony Xperia Z5, szybki czas realizacji, polecam Sylwestrowy Naprawa (1) Super szybka usługa. Cena adekwatna. Naprawa wykonana jak należy wielki plus... Desire610 Polecam! (1) Dwukrotnie korzystalam z usług i dwukrotnie się nie zawiodłam! Szybka,... Justyna naprawa wyświetlacza s. xperia Z3 (1) widać że facet na właściwym naprawdę znający się na rzeczy ! ;) bardzo... siwek Lg g5 (1) Uratowany po zalaniu. Przedtem byliśmy w innym miejscu i nikt tak się nie... Ania Wszystko tak jak powinno być (1) Naprawa usterki związanej z brakiem możliwości ładowania tabletu - wszystko... Damian Wymiana wyświetlacza - POLECAM 100% (1) Śmiało polecam ten serwis. Szybka i profesjonalna wymiana wyświetlacza z... Lumia 735 Profesjonalnie, szybko i UCZCIWIE (1) Dzień przed Wigilią zepsuł mi się telefon. W innych serwisach sugerowano mi... Monika