Art GSM

Serwis i naprawa telefonów komórkowych

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 38/12

Super obsluga i jakosc za dobra cene (1) Bardzo rzetelny serwis, bardzo szybka usluga oraz przystepne ceny. Polecam.... Pawel Szybko i tanio (1) Wymieniałam wyświetlacz w iphonie 6. Wszędzie oferowali wymianę za 600zł i... angie Wymiana wyświetlacza Xperia z3 (1) Polecam fachowa i miła obsługa. Pan wymienił wyswietlac i naprawił kwiatki... mkrzyzowski
polecam (1) Mogę śmiało polecić, wymiana ekranu dotykowego w lumii trwala kwadrans, z... Lumia 535 Zawodowiec (1) Chciałam wymienić rozbity wyświetlacz w telefonie. Oddałam go do innego... Martyna Polecam! (1) Sprawnie, szybko, profesjonalnie. Małgosia HTC ONE M8 (1) Brawa dla przemiłego Pana, który rozwiązał problem ładowania telefonu.... Ola wymiana wyświetlacza (1) Wymiana wyświetlacza jeszcze tego samego dnia. Pan bardzo miły i konkretny.... Anka Zalany Samsung Galaxy S6 - teraz działa:) (1) Bardzo szybko profesjonalnie i co ważne - bez śladów ingerencji na telefonie... Robert Naprawa LG G2 - wymiana ekranu (2) Po tygodniu od naprawy wszystko działa jak trzeba. Wykonanie błyskawiczne, w... Greg43 Wymiana ekranu sony (1) Polecam Pana w milionie procent! bardzo fajna i profesjonalna obsługa.... Edyta Najlepsze miejsce tego typu w trójmieście (1) Zbiła mi się szybka w telefonie, więc szukałam miejsca, w którym mogłabym ją... Anonim Pekniety wyświetlacz iP6 (1) Serdecznie polecam ten punkt. Pan szybko i w dobrej cenie uporal sie z... Basia Polecam z całego serca! (1) Przyszłam do Pana z kompletnie zalanym samsungiem galaxy s6 oraz, jak się... Niebieski Samsung Genialny serwis! (1) Niesamowicie profesjonalny i szybki serwis, tableta który był od dwóch lat... Tomasz Wymiana przycisku w SGS4 - od reki, za bardzo przystepna cene (1) Zdecydowanie polecam ten serwis, wszystko zrobione od ręki, bardzo miła... Paweł Szybko promenadę szybki (1) Zaniosłem NOKIE 920 do wymiany obudowy i naprawy gniazda USB zaskoczył mnie... R-CITO Bardzo polecam!!! (1) Szukałam serwisu w którym mogłabym wymienić pękniętą szybkę w moim telefonie.... Monia Polecam!!! (1) Polecam!!!! Wymieniałam szybkę w iPhone 6. Sprawnie, w bardzo krótkim czasie... Karolina Wymiana wyświetlacza (1) Serwis podął się naprawy nietypowego modelu telefonu. Zrobiono to szybko i... Lesław