Art GSM

Serwis i naprawa telefonów komórkowych

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 38/12

Dobrze naprawiony (1) wyświetlacz w tel Sony Xperia Z5, szybki czas realizacji, polecam Sylwestrowy Naprawa (1) Super szybka usługa. Cena adekwatna. Naprawa wykonana jak należy wielki plus... Desire610 Polecam! (1) Dwukrotnie korzystalam z usług i dwukrotnie się nie zawiodłam! Szybka,... Justyna
naprawa wyświetlacza s. xperia Z3 (1) widać że facet na właściwym naprawdę znający się na rzeczy ! ;) bardzo... siwek Lg g5 (1) Uratowany po zalaniu. Przedtem byliśmy w innym miejscu i nikt tak się nie... Ania Wszystko tak jak powinno być (1) Naprawa usterki związanej z brakiem możliwości ładowania tabletu - wszystko... Damian Wymiana wyświetlacza - POLECAM 100% (1) Śmiało polecam ten serwis. Szybka i profesjonalna wymiana wyświetlacza z... Lumia 735 Profesjonalnie, szybko i UCZCIWIE (1) Dzień przed Wigilią zepsuł mi się telefon. W innych serwisach sugerowano mi... Monika Super obsluga i jakosc za dobra cene (1) Bardzo rzetelny serwis, bardzo szybka usluga oraz przystepne ceny. Polecam.... Pawel Szybko i tanio (1) Wymieniałam wyświetlacz w iphonie 6. Wszędzie oferowali wymianę za 600zł i... angie Wymiana wyświetlacza Xperia z3 (1) Polecam fachowa i miła obsługa. Pan wymienił wyswietlac i naprawił kwiatki... mkrzyzowski polecam (1) Mogę śmiało polecić, wymiana ekranu dotykowego w lumii trwala kwadrans, z... Lumia 535 Zawodowiec (1) Chciałam wymienić rozbity wyświetlacz w telefonie. Oddałam go do innego... Martyna Polecam! (1) Sprawnie, szybko, profesjonalnie. Małgosia HTC ONE M8 (1) Brawa dla przemiłego Pana, który rozwiązał problem ładowania telefonu.... Ola wymiana wyświetlacza (1) Wymiana wyświetlacza jeszcze tego samego dnia. Pan bardzo miły i konkretny.... Anka Zalany Samsung Galaxy S6 - teraz działa:) (1) Bardzo szybko profesjonalnie i co ważne - bez śladów ingerencji na telefonie... Robert Naprawa LG G2 - wymiana ekranu (2) Po tygodniu od naprawy wszystko działa jak trzeba. Wykonanie błyskawiczne, w... Greg43 Wymiana ekranu sony (1) Polecam Pana w milionie procent! bardzo fajna i profesjonalna obsługa.... Edyta Najlepsze miejsce tego typu w trójmieście (1) Zbiła mi się szybka w telefonie, więc szukałam miejsca, w którym mogłabym ją... Anonim