Art GSM

Serwis i naprawa telefonów komórkowych

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 38/12

Pełny profesjonalizm. (1) Naprawa telefonu w ekspresowym tempie. Pełne zaangażowanie w rozwiązanie... Aga naprawa tableta (1) Bardzo polecam. Profesjonalna i szybka usługa. Trafiłam tam z tabletem,... Nutka Polecam! (1) Fachowa obsługa i szybka naprawa. Telefon odebrałem następnego dnia, pomimo,... Piotr
Wymiana wyświetlacza IPhone 5 (1) Bardzo atrakcyjna cena, telefon był zrobiony w ciagu godzinki, wyświetlacz... Wiola Absolutnie polecam Art Gsm (1) Dziś odebrałem tel Nokia z "Haloo Gsm Tesco" po uprzedniej rezygnacji z... Zadowolony Klient wymiana ekranu telefon sony z1 compac (1) Szybka i fachowa wymiana uszkodzonego ekranu. Najlepsza cena w trójmieście.... t. Polecam! (1) Wymiana ekranu w telefonie- szybko, tanio i dobrze. Czego chcieć więcej. Karolina przykład profesjonalnego podejścia do klienta (1) Jestem pod wrażeniem podejścia do klienta, najpierw kontaktowałem się... Adam J. Polecam zdecydowanie (1) Wiele razy wymieniałam pęknięty ekran w iPhonie, także mam doświadczenie w... Agnieszka BARDZO POLECAM (1) Witam Posiadam sony z3 compact chciałem wymienić baterie i przy okazji... Sony Szybko i profesjonalnie (1) W moim Blackberry Z30 zepsuło się gniazdo SIM. Jako, że to już wtórna naprawa... rapido_liebre Naprawa Telefonu (1) Polecam tą placówkę wszystkim , którzy cenią fachowość kompetencje (bez... Heniek wymiana obudowy iphona (1) Polecam, bardzo szybka obsługa i zaangażowanie. Zbita obudowa iphona została... silver Świetna obsługa, pełen profesjonalizm (1) Zdecydowanie polecam, jeżeli chcecie mieć w pełni zrealizowaną usługę naprawy... kuba Szybka naprawa smartfona (1) Szybka na miejscu i niedroga naprawa włącznika w smartfonie. To co w puncie... zadowolony klient Naprawa taśmy z gniazdem ładowania w iPhone 5S (1) Bardzo dobra obsługa klienta. Sprawnie, dobrze wytłumaczone, dobre wskazówki... Bartek Wymiana wyświetlacza LCD (1) Wymiana odbyła się błyskawicznie. Cała usługa wykonana od ręki, w 30 minut... Sony Z3Compact Sony Z (1) Po raz kolejny skorzystałem z usług tej firmy. W pełni profesjonalna obsługa... Szyna Wymiana ekranu i dotyku LG G2 (1) Pomimo wielu przeciwności losu i chińskich zamienników (zamówionych przeze... Paweł Zadowolony klient (1) Pełna profeska, Pan radzi sobie z największymi problemami i naprawdę różnymi... Lubo