ARTOM nauka jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 18A

Arkadiusz Makurat (1) Skorzystałam z dodatkowych godzin w tym ośrodku i to co mnie przekonało o... Lucyna Arkadiusz Makurat (1) W tym ośrodku skorzystałam z dodatkowych godzin i jestem bardzo... Monika Adam Sapieha (1) Kurs robiłem w innym ośrodku natomiast dodatkowe godziny wykupiłem u pana... Maciek M
Pełen profesjonalizm (1) Polecam wszystkim ten ośrodek, a w szczególności p. Darka Leśniaka, naprawdę... Kuba Polecam (1) Zdałam za pierwszy podejsciem.Już jeżdżę.Podziekowania dla pana Wiesława... Agnieszka Polecam (1) Miałam przyjemność być kursantką OSK Artom. Jestem zadowolona począwszy od... Alina Cz. POLECAM WSZYSTKIM PANIĄ BEATKE (2) OŚRODEK OK,ZAJĘCIA TEORETYCZNE NIE SĄ MONOTONNE,CO DO PRAKTYCZNYCH TO... Emanuel Zieliński Blondynka zdała!!!! (1) Witam ponownie! Dzisiaj zdałam co prawda za trzecim podejściem ale radocha... OLA KIROL REWELACJA!!! (1) zdałam za pierwszym razem!!! kat. A!!! naprawdę WARTO!!! tylko ARTOM!!! :)... Ania Gorąco polecam (1) Kategorie B zdałem za pierwszym razem. Jestem bardzo zadowolony z wyboru tej... Adam Podziękowanie (1) Pani Beata to super instruktor,dzięki niej zdałam !!! Dziękuję za... Halina Grochowska ARTOM-Krzysztof Kowalczuk!!!! (1) Niewiarygodna samokontrola instruktora-wykładowcy,pana Krzysztofa... Zdzislaw Filiks najlepszy osrodek szkolenia (1) witam polecam ten osrodek w 100% wszystko zawsze sprawnie ,bardzo naprawde... Piotrek Kolejna pozytywna opinia (1) Wpływ na wybór Artomu miały pozytywne opinie internautów. Sprawdziłam i nie... Karolina ok (1) wykłady w przystępny sposób, jazdy w dogodnych dla mnie terminach i... Rafał Polecam.. (1) Witam. Chciałbym wszystkim serdecznie polecić pana Adama Sapiehe. Był moim... Marek Artom? Najlepzsz (1) Goraco polecam Artom. Przemila atmosfera i pelen profesjonalizm. Polecam... Luki pozytywna w 100% (1) Bardzo miła kadra nauczania zarówno teoria, a zwłaszcza praktyka-trafiłam na... Jolcia Kat. B - Adam Sapieha (1) Gorąco polecam ARTOM!! Teoria przeprowadzona w bardzo ciekawy sposób.... Asia najlepsi instruktorzy...tylko w Artomie:) (1) Gorąco polecam Artom gdyż szkolenia przebiegają na najwyższym poziomie.... Magda