ARTOM nauka jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 18A

Pam Maciek SUper Instruktor (1) Polecam wszystkim instruktora Maćka z Przymorza, zawsze wydawało mi się że... Tomek Gorąco polecam (1) Bardzo dobra szkoła. Zarówno część teoretyczna kursu, jak i praktyczna Były... Kasia B. Jestem z siebie dzielna! (1) Dodatkowe 10h u Adama Sapiehy nauczylo mnie wiecej niz 30 godzin w szkole... Prince Polo
Polecam Pana Arka !! (2) Chciałabym gorąco podziękować instruktorowi Panu Arkowi Makuratowi za naukę.... Kamila ;) Polecam! (1) Serdecznie polecam wszystkim zainteresowanym! Dobre przygotowanie... Maciek F Pozdrowienia i podziękowania dla p. Joanny Szydłowskiej (1) Kurs robiłam w innym ośrodku, jazdy dodatkowe wykupiłam w ARTOMie u p.... Hanna B. Polecam wszystkim niezdecydowanym OSK ARTOM!! i instruktora p.Adama Sapiehę! (1) Witam! Wczoraj zdałam za pierwszym razem egzamin na prawko, i chciałabym... Paulina P. Polecam OSK ARTOM!! (1) Zdałem za pierwszym razem dzięki najlepszemu instruktorowi na świecie-Pan... Maciek Za pierwszym, bez problemów --> dzieki Arek :) (1) Gorąco polecam tą szkołę jazdy, osobiście nie widzę żadnych minusów, i wiem,... Michał Nowy Kierowca (1) W końcu się udało! Po kilku nieudanych podejściach i z niewielkim już... Magdalena Kategoria A (1) Bardzo polecam kurs na kategorie A, w szczegolnosci pod okiem P. Macka... Michal G zdecydowanie polecam!!! (1) Po bezstresowej nauce jazdy z instruktorem Adamem Sapiehą zdałam egzamin za... Marta Wrońska Polecam pana Maćka Maćkowskiego (1) Uczestniczyłem w kursie na kat A i egzamin zdałem za pierwszym razem. Dodam... Darek Zdane za 1 razem! Polecam Panią Beate Jażdżewską (1) Kurs ekspresowy, wszystko udało mi się przejść w blisko miesiąc. Cała... Maciej M Szkoła godna polecenia (1) Zdawałem na kat.A i zaliczyłem za pierwszym podejściem. Nie przykładałem się... Gołąb Polecam Artom i naukę jazdy u Pana Adama Sapiehy (1) Zdecydowanie polecam Artom. Poziom przygotowania jest rewelacyjny, bardzo... Asia Polecam (1) Polecam, zdalem za 2 razem. Polecam Pana Leszka bardzo dobrze mnie przygotowal jarek Adam Sapieha (1) Na pierwszej jeździe poinformowałam instruktora, że mam zamiar zdać za... Rene Polecam Adriana B. (1) Wszystkim przyszłym kursantom polecam kurs prawa jazdy w szkole ARTOM, w... Anna Ch. Pan Maciek Maćkowski (1) gorąco polecam ośrodek nauki jak i instruktora Maćka Maćkowskiego, który... Aleksandra N.