ARTOM nauka jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 18A

rewelacja (1) Chciała się pochwalić zdanym egzaminem:) Wszystko to zasługa p. Maćka... hj Polecam Pana Leszka! (1) Kurs robiłam w innym ośrodku, jazdy dodatkowe wykupiłam w ARTOMie u pana... Ola Dariusz Leśniak - POLECAM! (1) Polecam wszystkim ośrodek szkolenia kierowców ARTOM, oraz najlepszego na... Karolina
Najlepsi :) (1) Gorąco polecam wszystkim OSK Artom. Zajęcia teoretyczne na wysokim poziomie,... Natalia B. Zdałam za pierwszym razem:)Polecam Lesława Molińskiego!! (1) Gorąco polecam szkołę jak i kadrę. Dzięki przystępnie poprowadzonym wykładom... Magda Cz. Pam Maciek SUper Instruktor (1) Polecam wszystkim instruktora Maćka z Przymorza, zawsze wydawało mi się że... Tomek Gorąco polecam (1) Bardzo dobra szkoła. Zarówno część teoretyczna kursu, jak i praktyczna Były... Kasia B. Jestem z siebie dzielna! (1) Dodatkowe 10h u Adama Sapiehy nauczylo mnie wiecej niz 30 godzin w szkole... Prince Polo Polecam Pana Arka !! (2) Chciałabym gorąco podziękować instruktorowi Panu Arkowi Makuratowi za naukę.... Kamila ;) Polecam! (1) Serdecznie polecam wszystkim zainteresowanym! Dobre przygotowanie... Maciek F Pozdrowienia i podziękowania dla p. Joanny Szydłowskiej (1) Kurs robiłam w innym ośrodku, jazdy dodatkowe wykupiłam w ARTOMie u p.... Hanna B. Polecam wszystkim niezdecydowanym OSK ARTOM!! i instruktora p.Adama Sapiehę! (1) Witam! Wczoraj zdałam za pierwszym razem egzamin na prawko, i chciałabym... Paulina P. Polecam OSK ARTOM!! (1) Zdałem za pierwszym razem dzięki najlepszemu instruktorowi na świecie-Pan... Maciek Za pierwszym, bez problemów --> dzieki Arek :) (1) Gorąco polecam tą szkołę jazdy, osobiście nie widzę żadnych minusów, i wiem,... Michał Nowy Kierowca (1) W końcu się udało! Po kilku nieudanych podejściach i z niewielkim już... Magdalena Kategoria A (1) Bardzo polecam kurs na kategorie A, w szczegolnosci pod okiem P. Macka... Michal G zdecydowanie polecam!!! (1) Po bezstresowej nauce jazdy z instruktorem Adamem Sapiehą zdałam egzamin za... Marta Wrońska Polecam pana Maćka Maćkowskiego (1) Uczestniczyłem w kursie na kat A i egzamin zdałem za pierwszym razem. Dodam... Darek Zdane za 1 razem! Polecam Panią Beate Jażdżewską (1) Kurs ekspresowy, wszystko udało mi się przejść w blisko miesiąc. Cała... Maciej M Szkoła godna polecenia (1) Zdawałem na kat.A i zaliczyłem za pierwszym podejściem. Nie przykładałem się... Gołąb