ARTOM nauka jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 18A

Polecam (1) Szkołę Artom polecił mi kolega taty i nie żałuję tego wyboru. Naprawdę dobra... Tomek Kasia - opinia (1) Polecam szkołę Artom.Kurs robiłam dośc długo,a za instruktora miałam p.Adama... Kasia xxx (1) Polecam artom. Idąc na kurs prawa jazdy ( do Pana Lesława) Nie potrafiłem... Marcin
Mogę tylko pochalić :) (1) Zdecydowanie polecam Pana Lesława. Moja przygoda z prawem jazdy nie była... zadowolona POLECAM!! (1) Do egzaminu na A przygotował mnie Adam. Pełna profeska. Wytyka dużo na... Miras Polecam ARTOM :D (1) Polecam ARTOM :D Paulina Polecam ARTOM - szczególnie instruktora p. Adama Sapiehę (1) PIERWSZY KONTAKT ze szkołą miałam poprzez p. Joannę Szymerkowską, jej... Jadwiga Cofta Lesław Moliński (1) Lesław jest bardzo spokojną i kompetentną osobą. Wszystko tłumaczy do bólu i... Marzena Polecam Artom i Lesława!!! (1) Zdałam za pierwszym razem!!! W ciągu 2 miesięcy zrobiłam prawo jazdy w... Agnieszka Andrzej (1) Bardzo polecam Szkołę Jazdy "ARTOM" w Gdańsku Oruni. Szczególnie chciałbym... Andrzej POLECAM (1) Egzamin zdałam za pierwszym razem! Moim instruktorem był Lesław Moliński... Kasia zdecydowanie polecam! (1) zdecydowanie polecam Artom, zdałam za drugi razem - instruktor Adam Sapieha,... MM PEŁEN PROFESJONALIZM (1) cały ośrodek szkoleniowy wykazuje się na każdym kroku pełnym... k Polecam!!! (1) Witam polecam pana Leszka w 100 procentach!!! 3 raz podchodziłam do egzaminu,... Zielnica Intruktor - Adam Sapieha (1) Dzięki Panu Adamowi zdałam swój egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem!... śnieg Instruktor - Maciej Krawczun (1) Tę szkołę można polecać z czystym sercem! A jazdy z Maćkiem to sama... misza instruktor Adam Sapieha-POLECAM (1) dzięki instruktorowi Adamowi zdałem za pierwszym podejściem.Pzygotował mnie... Wojt Nie Leszek tylko Lesław Moliński (1) Najlepszy instruktor! Dzięki temu,że dokupiłam sobie dodatkowe lekcje Pan... Danusia Pan Wiesław najlepszy:) (1) polecam bardzo serdecznie ośrodek ARTOM wspaniali ludzie,przystępna cena i... daria Pan DARIUSZ LEŚNIAK - najlepszy instruktor pod słońcem! (1) ZDAŁAM dzisiaj za 1 RAZEM w Gdańsku. Pan Darek, to najlepszy instruktor, na... Agnieszka