ARTOM nauka jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 18A

zdecydowanie polecam (2) polecam bardzo serdecznie ośrodek ARTOM wspaniali ludzie,przystępna cena i... Marlena Polecam (1) Szkołę Artom polecił mi kolega taty i nie żałuję tego wyboru. Naprawdę dobra... Tomek Kasia - opinia (1) Polecam szkołę Artom.Kurs robiłam dośc długo,a za instruktora miałam p.Adama... Kasia
Dobry wybór! (1) Już pierwszy kontakt z Artomem był bardzo pozytywny,Pani Asia jest super-... kursantka xxx (1) Polecam artom. Idąc na kurs prawa jazdy ( do Pana Lesława) Nie potrafiłem... Marcin Mogę tylko pochalić :) (1) Zdecydowanie polecam Pana Lesława. Moja przygoda z prawem jazdy nie była... zadowolona POLECAM!! (1) Do egzaminu na A przygotował mnie Adam. Pełna profeska. Wytyka dużo na... Miras Polecam ARTOM :D (1) Polecam ARTOM :D Paulina Polecam ARTOM - szczególnie instruktora p. Adama Sapiehę (1) PIERWSZY KONTAKT ze szkołą miałam poprzez p. Joannę Szymerkowską, jej... Jadwiga Cofta Lesław Moliński (1) Lesław jest bardzo spokojną i kompetentną osobą. Wszystko tłumaczy do bólu i... Marzena Polecam Artom i Lesława!!! (1) Zdałam za pierwszym razem!!! W ciągu 2 miesięcy zrobiłam prawo jazdy w... Agnieszka Andrzej (1) Bardzo polecam Szkołę Jazdy "ARTOM" w Gdańsku Oruni. Szczególnie chciałbym... Andrzej POLECAM (1) Egzamin zdałam za pierwszym razem! Moim instruktorem był Lesław Moliński... Kasia zdecydowanie polecam! (1) zdecydowanie polecam Artom, zdałam za drugi razem - instruktor Adam Sapieha,... MM PEŁEN PROFESJONALIZM (1) cały ośrodek szkoleniowy wykazuje się na każdym kroku pełnym... k Polecam!!! (1) Witam polecam pana Leszka w 100 procentach!!! 3 raz podchodziłam do egzaminu,... Zielnica Intruktor - Adam Sapieha (1) Dzięki Panu Adamowi zdałam swój egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem!... śnieg Instruktor - Maciej Krawczun (1) Tę szkołę można polecać z czystym sercem! A jazdy z Maćkiem to sama... misza instruktor Adam Sapieha-POLECAM (1) dzięki instruktorowi Adamowi zdałem za pierwszym podejściem.Pzygotował mnie... Wojt Nie Leszek tylko Lesław Moliński (1) Najlepszy instruktor! Dzięki temu,że dokupiłam sobie dodatkowe lekcje Pan... Danusia