ARTOM nauka jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 18A

Dobra firma szkoleniowa . (1) Kurs kat. C,C+E oraz kwalifikacja wstępna wszystko zdane i zaliczone.Plusem... Arek Duży PLUS (1) O ośrodku mogę wypowiadać się w samych superlatywach. Od spraw... Natalia GK Polecam (1) Jestem super zadowolona Pan Stasiu spokojny, cierpliwy nie szczedzoncy... Anna Młyńska
ARTOM = SUKCES (1) Artom - numer jeden pod każdym względem !!! All inclusive od momentu... Agnieszka Dziękuję Zdałam (1) Będę polecać, bo zarówno wykłady jak i jazdy na bardzo wysokim poziomie. Miła... AnnaKonda Kategoria C+E (1) Atutami firmy ARTOM są doświadczeni szkoleniowcy przekazujący cierpliwie... Gracjan Super!! (1) Polecam gorąco - szkoła na 6! Jestem stuprocentowo zadowolona z całego kursu... Ania Szczerze polecam zdającym egzamin praktyczny na kat. A (1) Przed drugim podejściem do egzaminu praktycznego na kategorię A, wykupiłem... Radek C,C+E ,kwalifikacja (1) Profesjonalne podejście właściciela ośrodka do swoich... rafi Polecam serdecznie prawo jazdy na kat C zdałam za 1 razem !!! (1) Polecam serdecznie ARTOM zdałam za pierwszym razem! Myślałam, ze jestem baba,... Dominika Polecam! (1) Gorąco polecam szkołę jazdy Artom. Zajęcia teoretyczne prowadzone są sprawnie... Nika Z Panem Adamem Sapiehą zda każdy! (1) Szkoła jazdy Artom jest naprawdę godna polecenia. Podchodzą do wszystkiego... Dorota zadowolony uczen (1) Dziś zdałem kat c+e za pierwszym podejściem. Dobre samochody , super... Paweł A kurs C C+E kwalifikacja (1) Polecam szkołę ARTOM z pełną odpowiedzialnością. Wykłady oraz jazdy... Mirek Elżbieta Lemańska - opinia (1) Artom bardzo dobrze przygotowuje teoretycznie i praktycznie. Moim i... Elżbieta Lemańska KAT C+E (1) Polecam szkołę, egzamin zdany za pierwszym razem. Franciszek Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z nauki jazdy ARTOM . Moim intruktorem był Pan Adam... Żaneta Dering Za 1 razem (1) OSK na szóstkę, zawsze pomocna i uśmiechnięta p.Asia i świetny instruktor... Dagmara Pan Radek Kosmala na instruktora ! (1) OSK ARTOM wybrałam przypadkowo i jestem mega z niej zadowolona . Pani Asia w... Daria gorąco polecam ;) (1) Szkółkę moge polecić z czystym sumieniem, wykłady bardzo ciekawe, atmosfera... Laura