ARTOM nauka jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 18A

LESŁAW TO NAJLEPSZY INSTRUKTOR! (1) Jedyny facet,który z taką ogromną cierpliwością przejeździl ze mną wszystkie... Anie Pan Darek Leśniak (1) Pan Darek to człowiek, któremu i Ja zawdzięczam, to ze na jego jazdach... Ryszard L. Darek Leśniak! Najlepszy instruktor! (2) Najbardziej na świecie polecam na instruktora pana Darka Leśniaka z ARTOMU.... Natalia K.
Polecam OSK ARTOM, a w szczególności instr. Dariusza Leśniaka (1) Pan Darek to profesjonalista. Wielkie doświadczenie, bardzo dobra znajomość... Oliwer POLECAM "ARTOM" i instruktora PANA DARKA LEŚNIAKA!; ) (1) Miałem dziś pierwszy egzamin, zdałem bez problemów, bez żadnego błedu. NAWET... Dan . Pan Darek Lesniak - POLECAM!!! (1) Witam! Wczoraj odbyl sie moj pierwszy egzamin na prawo jazdy i zdalam!!... Martyna Polecam pana Adama! (1) Właśnie odebrałam swoje prawo jazdy, cała szczęśliwa i podekscytowana chcę... Aneta super szkoła (1) polecam Adama Sapieche profesionalista w każdym calu swoją wiedze potrafi... tomek broedner Pan Adam Sapieha Instruktor nr 1 :) !!! (1) ARTOM - profesjonalnie, sprawnie, na najwyższym poziomie ! Obsługa Biura p.... Maciek Najlepszy Instruktor Adam Sapieha (1) Polecam wszystkim instruktora Adama , Miałem okazje jeździć z... Michał NIE POLECAM!! (3) Chodzenie na \"jazdy\" było jednym wielkim stresem. Instruktor-pan... Magda Ola - opinia (1) Witam.Wczoraj zdałam w końcu egzamin .Trzy razy wcześniej nie zdałam więc... Ola Podziękowania dla instruktora Lesława Molińskiego (1) Za rzetelnie i sumiennie przeprowadzone szkolenie z prowadzenia auta a przy... Patrycja Zdałem za pierwszym razem dzięki Leszkowi Molińskiemu!!! (1) Super profesjonalny i sympatyczny instruktor który mnie doskonale wszystkiego... David Zdałam za pierwszym razem! (1) Gorąco polecam szkołę ARTOM. Zajęcia były prowadzone w sposób ciekawy,... Karolina rewelacja (1) Chciała się pochwalić zdanym egzaminem:) Wszystko to zasługa p. Maćka... hj Polecam Pana Leszka! (1) Kurs robiłam w innym ośrodku, jazdy dodatkowe wykupiłam w ARTOMie u pana... Ola Dariusz Leśniak - POLECAM! (1) Polecam wszystkim ośrodek szkolenia kierowców ARTOM, oraz najlepszego na... Karolina Najlepsi :) (1) Gorąco polecam wszystkim OSK Artom. Zajęcia teoretyczne na wysokim poziomie,... Natalia B. Zdałam za pierwszym razem:)Polecam Lesława Molińskiego!! (1) Gorąco polecam szkołę jak i kadrę. Dzięki przystępnie poprowadzonym wykładom... Magda Cz.