ARTOM nauka jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 18A

Pan Wiesław najlepszy:) (1) polecam bardzo serdecznie ośrodek ARTOM wspaniali ludzie,przystępna cena i... daria Pan DARIUSZ LEŚNIAK - najlepszy instruktor pod słońcem! (1) ZDAŁAM dzisiaj za 1 RAZEM w Gdańsku. Pan Darek, to najlepszy instruktor, na... Agnieszka LESŁAW TO NAJLEPSZY INSTRUKTOR! (1) Jedyny facet,który z taką ogromną cierpliwością przejeździl ze mną wszystkie... Anie
Pan Darek Leśniak (1) Pan Darek to człowiek, któremu i Ja zawdzięczam, to ze na jego jazdach... Ryszard L. Darek Leśniak! Najlepszy instruktor! (2) Najbardziej na świecie polecam na instruktora pana Darka Leśniaka z ARTOMU.... Natalia K. Polecam OSK ARTOM, a w szczególności instr. Dariusza Leśniaka (1) Pan Darek to profesjonalista. Wielkie doświadczenie, bardzo dobra znajomość... Oliwer POLECAM "ARTOM" i instruktora PANA DARKA LEŚNIAKA!; ) (1) Miałem dziś pierwszy egzamin, zdałem bez problemów, bez żadnego błedu. NAWET... Dan . Pan Darek Lesniak - POLECAM!!! (1) Witam! Wczoraj odbyl sie moj pierwszy egzamin na prawo jazdy i zdalam!!... Martyna Polecam pana Adama! (1) Właśnie odebrałam swoje prawo jazdy, cała szczęśliwa i podekscytowana chcę... Aneta super szkoła (1) polecam Adama Sapieche profesionalista w każdym calu swoją wiedze potrafi... tomek broedner Adam Sapieha Wspaniały (1) Zdałem za pierwszym razem, choć początki nie były łatwe. Na szczęście Adam... Krzysztof Nie polecam (1) Nie polecam tej firmy!! Pan Maciek M uczy strasznie .Prosiłem go aby jeździł... adamos Pan Adam Sapieha Instruktor nr 1 :) !!! (1) ARTOM - profesjonalnie, sprawnie, na najwyższym poziomie ! Obsługa Biura p.... Maciek Najlepszy Instruktor Adam Sapieha (1) Polecam wszystkim instruktora Adama , Miałem okazje jeździć z... Michał Zdecydowanie polecam pana Leszka!!! (1) Kurs odbyłam w innej szkole, postanowiłam wykupić dodatkowe jazdy w Artom.... Agnieszka (szczęśliwy kierowca;) NIE POLECAM!! (3) Chodzenie na \"jazdy\" było jednym wielkim stresem. Instruktor-pan... Magda Ola - opinia (1) Witam.Wczoraj zdałam w końcu egzamin .Trzy razy wcześniej nie zdałam więc... Ola Podziękowania dla instruktora Lesława Molińskiego (1) Za rzetelnie i sumiennie przeprowadzone szkolenie z prowadzenia auta a przy... Patrycja Zdałem za pierwszym razem dzięki Leszkowi Molińskiemu!!! (1) Super profesjonalny i sympatyczny instruktor który mnie doskonale wszystkiego... David Zdałam za pierwszym razem! (1) Gorąco polecam szkołę ARTOM. Zajęcia były prowadzone w sposób ciekawy,... Karolina