ARTOM nauka jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 18A

POLECAM! (1) Serdecznie polecam instruktora Pana Radka. To niewątpliwie ekspert w swojej... Sabina POLECAM (1) Polecam Artom w 100 % ! Zdałem wszystko za 1 razem na kat. C bez żadnego... Arnold "Dziękuję" to za mało! (2) Nie ma słowa, które znaczyłoby więcej, niż dziękuję, więc po prostu bardzo... Łukasz M.
SZCZERZE POLECAM :) (1) OSK ARTOM wybrałam przypadkowo i zdecydowanie nie spodziewałam się, że będę... Dominika Polecam wszystkim (1) Jesli prawo jazdy tylko w ARTOM-ie przygode z artomem zaczalem 6 lat temu gdy... Maciek Dorota H - opinia (1) Polecam Pana Radosława K. jako instruktora w instruktażu nauki jazdy. Jestem... Dorota H Kat. C, C+E (1) Jestem bardzo zadowolony ze szkoły Artom.Przyszedłem tutaj z polecenia i nie... Artur K. Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście (1) Miałem akurat okazję robić w tej szkole kurs na kat. C. Dlaczego uważam, że... Jacek Kategoria C+E (1) Kurs prawa jazdy w OSK ARTOM jest naprawdę wart polecenia. Wykłady... JaceK KAT.C,C+E (1) JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z EFEKTÓW NAUCZANIA TEORETYCZNEGO JAK I... KRZYSIEK Najlepszy ośrodek szkolenia w Gdańsku. (1) Kochani, przygodę z Artom'em, rozpocząłem spontanicznie. Dowiedziałem się w... Adam c+e za pierwszym razem (1) Bardzo wysoki poziom i super ekipa kat .c robilem w innym ośrodku no i nie... Łukasz POLECAM!!! (1) Obsługa, poziom nauczania, wyposażenie, czas trwania kursu, przystępność cen... Ola Idealne miejsce na kurs i najlepszy instruktor - pan Adam Sapieha (1) Jeśli ktoś się waha nad wyborem OSK, niech przestanie szukać innych szkół i... Dawid Super szkoła i instruktor (1) Szkołę polecił mi mój starszy brat, który uczęszczał na kurs 3 lata temu i... Robert Świetna szkoła! (1) Świetna szkoła, skończyłam tutaj kurs intensywny wakacyjny (cła teoria w pięć... Ada najlepszy instruktor - Pan Adam Sapieha :) (1) Pan Adam jest cierpliwą osobą, nigdy nie podnosi głosu, nie wywiera stresu,... Paulina ARTOM jako brama do prawka ;) (1) ARTOM polecił mi znajomy i skusiła mnie przystępna cena oraz możliwość kursu... Tomek Adam Sapieha (1) Instruktor idealny ! Dzięki Panu Adamowi zdałam za pierwszym razem ! Jeszcze... Emilia Dziękuje (1) Zanim trafiłam do "Artomu" uczyłam się jeździć w innej firmie.... Natalia