ARTOM nauka jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 18A

JOANNA (1) Pani Joasia to super kobieta.Jestem jej wdzieczny za wszystkie godziny,ktore... bartek Marcin:) (1) Zajecia teoretyczne na wysokim poziomie.Jazdy z Marcinem to byla sama... Agnieszka H. Świetne (1) Gorąco polecam ten ośrodek! Teorie miałem na przymorzu, świetni wykładowcy i... Sebastian
Moja opinia o ośroku ARTOM (1) zacznę może od WAD: >Pan L. - arogancki instruktor wyjeździłem z nim 8... bolek89 polecam ARTOM i pana Michała Osypiuka (1) Jestem bardzo zadowolona że robiłam kurs w ośrodku Artom.Uważam że bardzo... Lucyna Dorota - opinia (1) Witam w Artomie brałam dodatkowe godziny jazdy,z wielkim sercem moge polecić... Dorota Bardzo polecam Pana Michała Osypiuk!!! (1) Instruktor z powołania, o dużej cierpliowośi i zdolnościach pedagogicznych,... M.M. Polecam z ręką na sercu (1) Artom mogę plecić naprawdę z czystym sumieniem. A szczególne podziękowania z... Basia BRAWA!!! dla ... PANA SŁAWKA !!!! (1) Nigdzie indziej nie było tak super, pełen profesjonalizm w pracy z klientem:)... Iza Polecam szkołę nauki jazdy ARTOM (1) Przyszłym kandydatom na kierowców chcę gorąco polecić szkołę nauki jazdy... Prien PROFESJONALIZM !!! (1) brałem w tej szkole tylko dodatkowe godziny.Przez te dodatkowe godziny więcej... Wolfpack Polecam (1) Przygotowanie teoretyczne na wysokim poziomie, zajęcia prowadzone przez Pana... były kursant Pani Asia jest super :) (1) Chciałabym podziękować Pani Asi, za przygotowanie mnie do egzaminu na... Gosia Instruktorzy (1) Serdecznie polecam wszytskim przyszłym kierowcom instruktorkę Panią Asie.... Jakub Polecam (1) Polecam tę szkołę jazdy. Szczególnie instruktor Michała Błocha świetnie... bery kcl - opinia (1) Szkoła jest OK, szczególnie polecam instruktora p. Sławka - bardzo dobrze... kcl Polecam!!! :) (1) Jezdziłam z Marcinem jestem Bardzo Zadowolona!! Dobrze tłumaczył, jezdzi sie... mysza ;) Polecam Michała!!! (1) Super instruktor - cierpliwy, opanowany, dobrze potrafi wytłumaczyć. Gdybym... Aśka z Tczewa Pani Joanna -najlepszym instruktorem w 3mieście!! (1) Moja przygoda z L-ką trwa już rok..Wreszcie trafiłam na szkołę godną... marzena p. Marcin <333 (1) Polecam przyszłym kierowcom instruktora p. Marcinaa ;D rewelacyjny facet,... milka