ARTOM nauka jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 18A

Krzysztof K. - polecam (1) Witam! Egzamin zdałem właśnie dziś (za pierwszym razem) i chciałbym... Ulek szaleństwo! (1) Najlepszym na świecie instruktorem jest... Pan Krzysztof Kowalczuk! Nie ma... Andzia S. Super!!!!!! (1) Po kilku nieudanych próbach zdania egzaminu na prawo jazdy,polecono mi... Kasia
POLECAM !!!! (1) Polecam wszystkim kurs w Artomie. Pełen profesjonalizm miła obsługa a w... Justyna Coś wspaniałego! (1) Dziś ukończyłam całkowicie naukę w "Artom". Jestem strasznie zadowolona, że... Aleksandra Cz. :) MACIEJ MAĆKOWSKI (1) Kategoria AAAAAAAAAAAAAAAAA.Szybko tanio i bezproblemowo.Pełen... bolo MACIEJ MAĆKOWSKI (1) Bardzo dziękuję Ci Maćku, za nauczenie mnie - laika w tej dziedzinie:) -... Kasia Scharmach Rewelacja (1) Szkolenie praktyczne miałam z Asią Szydłowską(długo do niej się czeka ale... IwonaM miła obsługa (1) i profesjonalne szkolenie Paulus P. Sławekk ! ! ! ! ! ! (1) P O L E C A M .. P.Sławka oczywiscie. nic dodac nic ując :) świetny... Robert SERDECZNIE DZIEKUJE SLAWKOWI I P.KRZYSZTOFOWI!!! (1) WIELKIE DZIEKI DLA SLAWKA I P.KRZYSZTOFA!!!JAZDA Z TYMI O TO PANAMI TO CZYSTA... Patrycja M. Cześć (1) Witam. Polecam szkole nauki jazdy ARTOM, głównie instruktora Sławka. Dzięki... Michał Super !! (1) Pan JAROSŁAW TO DOPIERO SUPER GOSC !! dobrze uczy wymagajacy poprostu super... koksik wieeeelkie dziękuję Sławku:) (1) Przypadek sprawił, że trafiłam na lekcje "doszkalające" do Sławka :) Cały... Agnieszka S. Polecam p. Michała Błocha (1) Rewelacyjny instruktor,wymagający, kompetentny, uroczy i zabawny. To dzięki... Luiza KRZYSZTOF KOWALCZUK (1) PRAGNę PODZIęKOWAC KRZYSZTOFOWI ZA CIERPLIWOśC,WYROZUMIAłOśC.JEST NAPRAWDE... BERNADETA RóżAńSKA Polecam. (1) Wcześniej uczyłem się w ... i byłem zawiedziony poziomem obsługi oraz... Marcin Świetna szkoła! (1) Dzięki Sławkowi, najlepszemu instruktorowi w Trójmieście, zdałem za pierwszym... Piotr Naumczyk Panie Slawku jestes wielki :) (1) Otoz zdalam za pierwszym razem!!!niewatpliwie to zasuga sympatycznego Pana... ewelinka Pan Sławomir Falkowski najlepszy instruktor jakiego znam ! (1) Bardzo dobrze przygotowuje , rewelacyjne podejscie do kursanta bardzo duża... kRasnal - Dawid Wróbel