ARTOM nauka jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 18A

P. Sławekk ! ! ! ! ! ! (1) P O L E C A M .. P.Sławka oczywiscie. nic dodac nic ując :) świetny... Robert p. Beata (1) wszystkim zastanawiającym się nad wyborem instruktora gorąco polecam panią... agata SERDECZNIE DZIEKUJE SLAWKOWI I P.KRZYSZTOFOWI!!! (1) WIELKIE DZIEKI DLA SLAWKA I P.KRZYSZTOFA!!!JAZDA Z TYMI O TO PANAMI TO CZYSTA... Patrycja M.
Cześć (1) Witam. Polecam szkole nauki jazdy ARTOM, głównie instruktora Sławka. Dzięki... Michał czesc (1) Polecam do nauki jazdy leszka starkiewicza jast bardzo cierpliwy o dobry w... doda Super !! (1) Pan JAROSŁAW TO DOPIERO SUPER GOSC !! dobrze uczy wymagajacy poprostu super... koksik wieeeelkie dziękuję Sławku:) (1) Przypadek sprawił, że trafiłam na lekcje "doszkalające" do Sławka :) Cały... Agnieszka S. Polecam p. Michała Błocha (1) Rewelacyjny instruktor,wymagający, kompetentny, uroczy i zabawny. To dzięki... Luiza KRZYSZTOF KOWALCZUK (1) PRAGNę PODZIęKOWAC KRZYSZTOFOWI ZA CIERPLIWOśC,WYROZUMIAłOśC.JEST NAPRAWDE... BERNADETA RóżAńSKA Polecam. (1) Wcześniej uczyłem się w ... i byłem zawiedziony poziomem obsługi oraz... Marcin Świetna szkoła! (1) Dzięki Sławkowi, najlepszemu instruktorowi w Trójmieście, zdałem za pierwszym... Piotr Naumczyk Panie Slawku jestes wielki :) (1) Otoz zdalam za pierwszym razem!!!niewatpliwie to zasuga sympatycznego Pana... ewelinka Pan Sławomir Falkowski najlepszy instruktor jakiego znam ! (1) Bardzo dobrze przygotowuje , rewelacyjne podejscie do kursanta bardzo duża... kRasnal - Dawid Wróbel POLECAM :) (1) egzamin zdałam za pierwszym razem, a wszystko dzięki p. Krzysztofowi... Asia REWELACJA POLECAM (1) REWELACJA POLECAM kAROL Polecam p. Krzysztofa Kolawczuka (1) Szczerze mogę polecić p. Krzysztofa Kowalczuka. Cierpliwy, wyrozumiały i z... Ewelina Wojtkowska Gorąco polecam (1) Ośrodek wybrałam po przeczytaniu opinii w internecie. I nie zawiodłam się.... Natalia H. Ogromne podziękowania dla p. Asi Szydłowskiej :) (1) Serdeczne podziękowania dla p. Asi - za cierpliwość, rzetelność, spokój i... Ela W. Panie Darku L wielkie dzięki!!! (1) Dzięki panu zdałam egzamin, wykupione 5 godzinne jazdy zaowocowały!! TRASY... Ola P Zdałam za pierwszym podejściem! (1) Chcę się podzielić moimi refleksjami po kursie u najwspanialszego... Paula Preuss