ARTOM nauka jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 18A

POLECAM P. SŁAWKA !!! :) (1) Z p. Sławkiem miałam przyjemnośc przygotowywać się do części praktycznej... Monika N. Polecam Sławka! Wielki szacunek za profesjonalizm! (1) Mogę tylko podziękować Sławkowi! Przed pierwszymi jazdami obawiałem się i... Radek C. Polecam jazdy z Panem Sławkiem i Panią Asią (1) Ze Słwkiem spędziłem pierwsze 30 godzin za kółkiem Grande Punto - bardzo... podarujcie sobie teorię
Super instruktor - polecam p.Sławka (1) Ciesze sie ze akurat trafilem na tego instruktora poniewaz bardzo dobrze... Przemek G Sławek-super instruktor :-) (1) Serdecznie dziękuję Sławkowi za znakomite przygotowanie do egzaminu z prawa... Dorota P. SŁAWEK - instruktor jazdy :) (1) - doskonałe podejście do swej pracy, - umiejętne podejście do kursanta, -... K. Scharmach - Dembek polecam P. Sławka!!! (1) Dziękuje Sławkowi!!! Jest świetnym instruktorem, znakomicie tłumaczy, dzięki... M dodatkowe godziny jazdy u p.Asi Szydłowskiej (1) Polecam wszystkim jazdy z p.Asią. Ja w swojej karierze kursu miałam 7... Jola Adam - opinia (1) Wykłady (na Oruni): Słabo... Pani wykładowca odczytała co miała i tyle. A tu... Adam Ocena (1) Pomimo tego, że nie uczęszczam do tego ośrodka jady, to i skorzystałam z... Michalina B. Nastawienie najwazniejsze! (1) Teoria? jestem zadowolona, Jazda? rewelacja. Zaczne od Marcina - super... Kasia S. : )))) Polecam "nowego" Pana Leszka :) (1) Byłam chyba pierwszą kursantką u tego Pana w tym Ośrodku, chociaż wiem, że... Agata Podziękowania dla p. Tomasza Jerenkiewicza (1) dzieki dodatkowym 4 godzinom jazd zdalem dzis bezproblemowo kat "B". Brokulis Tomek:-) (1) Serdecznie dziękuję Tomkowi!Dzięki niemu zdałam prawko. W 5 godzin nauczyłam... Agnieszka Bartek J - opinia (1) Chciałem podziękować panu Darkowi za cały wkład w moją naukę. Pokazał mi od... Bartek J Polecam tą szkołę jazdy! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę. Uczęszczałem na wykłady Pana... Jacek S Asia!! (1) Cierpliwość, zaangażowanie i ten żarcik:) Dzieki Asi juz niebawem odbieram... Magda Agata K - opinia (1) Kurs robiłam na oruni i jeździłam z Panem Dariuszem L. i jestem bardzo... Agata K Polecam tą szkołę jazdy! (1) W szkole ARTOM teoria jest na wysokim poziomie! Testy zdałam bezbłędnie!... Dora moim zdaniem (2) Poziom nauczania jest wysoki, można nawet powiedzieć, że bardzo, dzięki... M