ARTOM nauka jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 18A

Asia Szydłowska!!! (1) Asiu dziękuję Ci za te 8 godzin wyjeżdżonych z Tobą!!! Ten kopniak na... Ala Żukowska Sławek :) (1) Pełen profesjonalizm, bezstresowa nauka i wszystko dokładnie wyjaśnione, a do... Joanna polecam pana darka (1) wszystkim kandydatów na kierowce serdecznie zachęcam do uczęszczania na... Michał B.
Instruktor Sławek (1) Instruktoz godny polecenia, nauka na najwyższym poziomie, podejście... Kaśka L. instruktor Michał Osypiuk (1) Cieszę się, że za namową koleżanki trafiłam właśnie do niego. Kompetentny,... dorota P.Sławek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Nie wyjeździłam jeszcze wszystkich 30 godzin a już ma się ochotę wykupić... Ewka-płaksa ******** SłaWek******** (1) ja w sumie nie mam jeszcze za co dziekowac hehe...poniewaz jeszzce nie mialam... EWELINA P.Sławek (1) Dziękuje za pomoc w zdaniu egzaminu praktycznego kasia Pani Asia Szydłowska:)) (1) Nie boję się napisać, że Asia ma powołanie do tej pracy. Mało który... anka Pani Instruktor Joanna Szydłowska (1) Moje pierwsze podejście do prawa jazdy i zacząłem od polecanego mi ARTOM'u.... Krystian B. Chciałam podziekowac Panu Arkowi Makurat (1) Zajęcia,teoretyczne na wysokim poziomie,jazda z Arkiem była czystą... Basia.P. Asia (1) Gorąco polecam Ośrodek Artom.Część teoretyczna troszku nudnawa,ale za to... Karolina F. P. D.Leśniak (1) Ośrodek poleciła mi koleżanka ale jazdy miała z innym panem. Wykłady ciekawe... ania MACKU JESTES WIELKI (1) Chcialabym bardzo podziekowac MACKOWI,jest instruktorem ktorego tak naprawde... Patrycja Dziękować dziękować (1) Naprawdę warto było wybrać tą szkołę. Trochę nudne zajęcia z teorii, ale... Michał Sławek (1) spoko instruktor , mozna z nim pogadac na różne tematy ,poza tym dobrze uczy,... mistrz jazdy instruktor Michał Osypiuk (1) Jasne wskazówki, duży nacisk na trasy egzaminacyjne, poczucie humoru, wiara w... marta Serdecznie polecam jazdy z super p.Maciejem (1) Bezstresowa nauka jazdy w bardzo milym towarzystwie, konkretne odpowiedzi na... Aga Pani instruktor (1) Hmmmmmmm jakby tu opisac ,żeby było dobrze? Czy ta pani jest po szkole... arti4 Polecam P.Michała Osypiuk (1) Bardzo dziękuję P.Michałowi.Szkolił mnie od samego początku.To bardzo... Izabela W.