ARTOM nauka jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 18A

Pani Beata J. jest super !!! (1) Moja przygoda z prawem jazdy rozpoczęła się 5 lat temu. Po ukończonej nauce w... Adrian Pan Wiesław (1) Jestem bardzo zadowolona z całego kursu.Obsługa w ośrodku po prostu... Magda Malbork Polecam!!!! (1) Trasy egzaminacyjne - blisko. Duży plac manewrowy na wiele stanowisk, nie... Piotr
Z ARTOMem zdasz za pierwszym podejściem! (1) Jestem (już) absolwentem szkółki jazdy kat.A,zdałem za pierwszym podejściem... Michał Piestrzeniewicz Mega Mega Mega :) (1) Przychodząc do Artomu na nauke jazdy na kat. A (B już posiadam - rówież... Bartek Grzesiek - opinia (1) Bardzo dobra szkoła. Robiłem w niej prawko kat. B i C. Instruktorzy... Grzesiek Polecam !!! (1) Gorąco polecam instr. Sławka - świetny instruktor, z ogromną wiedzą, którą... Karolina Weronika - opinia (1) Bardzo dziekuje i szczerze polecam jako instruktora Pana Adama S, z ktorymi... Weronika Olka z Tczewa (1) Witam polecam instruktora Beatę J.Dzięki jej nauce zdałam prawo jazdy.Wielkie... Olka z Tczewa nie wybrałabym innego ośrodka! (1) Witam! Miałam przyjemność być kursantką ARTOMu, na Przymorzu. Wykłady... Magdalena artom (1) bardzo fajna szkółka;) sympatyczna pani w biurze, wykładowcy i instuktorzy.... izka wybór instruktora (1) jestem szczęśliwym posiadaczem prawka od miesiąca. Musze powiedzieć że... Krzysiek Kilka słów pochwały - w szczególności dla Sławka. (1) Od połowy ubiegłego roku mieszkam w Gdańsku i szukałem szkoły w której... Karol Wilski P.Slawomir Falkowski (1) Cierpliwosc to chyba jego znak rozpoznawczy. Na pierwsza jazde przyszlam z... Marcelka. Pan Wiesław (1) Jestem bardzo zadowolona z całego kursu,zarówno częsci teoretycznej jak i... Anna Niestety... :)) (1) dzięki naukom Pana Wiesława Michalkiewicza zdałam dzisiaj za pierwszym... Lidia M. Polecam w 100% (1) Polecam wszystkim przyszłym kursantom ten ośrodek ,jak również dziękuje i... mads polecam (1) Krótko. Nauka jazdy pod bacznym okiem pana Darka L. = Egzamin zdany za... Tomek KASIA - opinia (1) Witam. GORĄCO POLECAM PANIĄ BEATĘ JAKO INSTRUKTORA NAUKI JAZDY. JA... KASIA Istruktor Leszek (1) pan Leszek jest wymagajacy, cierpliwie tlumaczy kazde zadanie, jesli sie... Angela