ARTOM nauka jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 18A

OŚRODEK ARTOM ? - NAPRAWDĘ WARTO ! (1) Ten slogan reklamowy to prezent dla ośrodka Artom za fakt, że zdałam za... Magda- Ha-ri-bo- :) Tomasz Urbaniak - opinia (1) jestem zadowolony z nauczania instruktorów ARTOM-u moim instruktorem był... Tomasz Urbaniak Artom - bardzo profesjonalne podejscie do kursantow na kat. A (1) Moim instruktorem na kat .A był Maciej Maćkowski serdecznie polecam go... Zazu
Polecam ARTOM (1) Witam. Chciałabym podziękować Panu ARKOWI MAKURAT za dobre przygotowanie... Lusia Wielkie dzięki dla Sławka (1) Witam wszystkich kursantów kursu prawa jazdy w gdańsku. Gorąco zachęcam i... Jakub Frydrych Fachowe Elastyczne Profesjonalne Nauczanie. (1) trafilem na dobrego naprawde nauczyciela jest nim p. Sławek, zdalem za 1... Karol - KosteK Bardzo fajna szkoła! (1) Właśnie zdałem egzamin na prawo jazdy kategorii A, za pierwszym razem i bez... Jarek Jolanta Gajewska - opinia (1) Kochany Artomie Kurs rozpoczęłam we wrześniu ubiegłego roku. Z przyczyn... Jolanta Gajewska Gorąco polecam!!! (1) Bardzo gorąco polecam ARTOM, wszystko profesjonalnie i klarownie wytłumaczone... Dawid Pani Beata J. jest super !!! (1) Moja przygoda z prawem jazdy rozpoczęła się 5 lat temu. Po ukończonej nauce w... Adrian Pan Wiesław (1) Jestem bardzo zadowolona z całego kursu.Obsługa w ośrodku po prostu... Magda Malbork Polecam!!!! (1) Trasy egzaminacyjne - blisko. Duży plac manewrowy na wiele stanowisk, nie... Piotr Z ARTOMem zdasz za pierwszym podejściem! (1) Jestem (już) absolwentem szkółki jazdy kat.A,zdałem za pierwszym podejściem... Michał Piestrzeniewicz Mega Mega Mega :) (1) Przychodząc do Artomu na nauke jazdy na kat. A (B już posiadam - rówież... Bartek Grzesiek - opinia (1) Bardzo dobra szkoła. Robiłem w niej prawko kat. B i C. Instruktorzy... Grzesiek Polecam !!! (1) Gorąco polecam instr. Sławka - świetny instruktor, z ogromną wiedzą, którą... Karolina Weronika - opinia (1) Bardzo dziekuje i szczerze polecam jako instruktora Pana Adama S, z ktorymi... Weronika Olka z Tczewa (1) Witam polecam instruktora Beatę J.Dzięki jej nauce zdałam prawo jazdy.Wielkie... Olka z Tczewa nie wybrałabym innego ośrodka! (1) Witam! Miałam przyjemność być kursantką ARTOMu, na Przymorzu. Wykłady... Magdalena artom (1) bardzo fajna szkółka;) sympatyczna pani w biurze, wykładowcy i instuktorzy.... izka