ARTOM nauka jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 18A

Sławek Falkowski- świetny instruktor (1) Polecam całą szkołę Artom, polecam instruktora Sławka Falkowskiego, z którym... Kamil L Polecam innym ! (1) Sławek jest najlepszym instruktorem ! Dużo tłumaczy udziela cennych rad ma... Anna Polecam! (1) Wielkie dzięki dla Pana Sławka Falkowskiego! Zdałam egzamin za pierwszym... Anka
BARDZO GORĄCO POLECAM! (1) Bardzo polecam Artom, a w szczególności SUPER INSTRUKTORA - p. Adam Sapieha.... Ola AlaB - opinia (1) Właśnie zdałam egzamin na prawo jazdy! Pierwsze podejście i udało się, ale... AlaB Kat C i CE - rewelacja! (1) Gorąco polecam przejście kursu u insrtuktora - Krzyśka Kowalczuka.. Wykłady... Maciej Cyman POLECAM !!! (1) Dzisiaj zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem. Jestem bardzo... Ela Bardzo Polecam!!! (1) Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Sympatyczna pani w sekretariacie,... Maja Thx (1) Dziekuje!!! Dzisiaj zakończyłem jazdy w ośrodku,dzieki panu Andrzejowi... Sławek Polecam ośrodek ARTOM!!!! (1) Witam. Polecam tę szkolę - jak najbardziej, a fakt iż zdałam za 1 razem mówi... Ania !POLECAM! (1) Witam, z czystym sumieniem polecam tą szkołę,wszystko wytłumaczone jasno i na... Michał OŚRODEK ARTOM ? - NAPRAWDĘ WARTO ! (1) Ten slogan reklamowy to prezent dla ośrodka Artom za fakt, że zdałam za... Magda- Ha-ri-bo- :) Tomasz Urbaniak - opinia (1) jestem zadowolony z nauczania instruktorów ARTOM-u moim instruktorem był... Tomasz Urbaniak Artom - bardzo profesjonalne podejscie do kursantow na kat. A (1) Moim instruktorem na kat .A był Maciej Maćkowski serdecznie polecam go... Zazu Polecam ARTOM (1) Witam. Chciałabym podziękować Panu ARKOWI MAKURAT za dobre przygotowanie... Lusia Wielkie dzięki dla Sławka (1) Witam wszystkich kursantów kursu prawa jazdy w gdańsku. Gorąco zachęcam i... Jakub Frydrych Fachowe Elastyczne Profesjonalne Nauczanie. (1) trafilem na dobrego naprawde nauczyciela jest nim p. Sławek, zdalem za 1... Karol - KosteK Bardzo fajna szkoła! (1) Właśnie zdałem egzamin na prawo jazdy kategorii A, za pierwszym razem i bez... Jarek Jolanta Gajewska - opinia (1) Kochany Artomie Kurs rozpoczęłam we wrześniu ubiegłego roku. Z przyczyn... Jolanta Gajewska Gorąco polecam!!! (1) Bardzo gorąco polecam ARTOM, wszystko profesjonalnie i klarownie wytłumaczone... Dawid