ARTOM nauka jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 18A

ARTOM (1) Witam! Każdemu kto chce zdać egzamin na prawo jazdy polecam szkołę jazdy... Magda RYSZARD K. >>> POLECAM ARTOM JAK NAJBARDZIEJ (1) Właśnie udało mi się zdać egzamin teoretczny jak i praktyczny za pierwszym... Ryszard Koziatek Tylko ARTOM (1) Polecam wszystkim ten ośrodek. Ja uczęszczałem na kurs kat. C. Szkolił mnie... ADAM M.
Ośrode naprawdę profesjonalny (1) Z całą odpowiedzialnością mogę polecić p. Krzysztofa K. Instruktor bardzo... Jarosław solidne przygotowanie kursanta i profesjonalni instruktorzy!!! (1) wszystkim goraco polecam szkole ARTOM!!!poziom przygotowania kursanta do... julia REWELKA (1) Moim instruktorem jest Krzysiek. Facet orkiestra w nowiutkim MAN-ie)))).... Darek Sz. Rewelacja (1) Krzysiek jest z****..... instruktorem jeśli nauczył mnie jeździć Manem a... Tomek z Gdyni Wybrałem i wygrałem (1) Wybrałem szkołę ponieważ prowadzi kategorię A i B. Jak się okazało całkiem... Marcin Piórkowski Sławek Falkowski- świetny instruktor (1) Polecam szkołę Artom, i dziękuję za profesjonalnie przeprowadzony kurs oraz... Kamil L Sławek Falkowski- świetny instruktor (1) Polecam całą szkołę Artom, polecam instruktora Sławka Falkowskiego, z którym... Kamil L Polecam innym ! (1) Sławek jest najlepszym instruktorem ! Dużo tłumaczy udziela cennych rad ma... Anna Polecam! (1) Wielkie dzięki dla Pana Sławka Falkowskiego! Zdałam egzamin za pierwszym... Anka BARDZO GORĄCO POLECAM! (1) Bardzo polecam Artom, a w szczególności SUPER INSTRUKTORA - p. Adam Sapieha.... Ola AlaB - opinia (1) Właśnie zdałam egzamin na prawo jazdy! Pierwsze podejście i udało się, ale... AlaB Kat C i CE - rewelacja! (1) Gorąco polecam przejście kursu u insrtuktora - Krzyśka Kowalczuka.. Wykłady... Maciej Cyman POLECAM !!! (1) Dzisiaj zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem. Jestem bardzo... Ela Bardzo Polecam!!! (1) Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Sympatyczna pani w sekretariacie,... Maja Thx (1) Dziekuje!!! Dzisiaj zakończyłem jazdy w ośrodku,dzieki panu Andrzejowi... Sławek Polecam ośrodek ARTOM!!!! (1) Witam. Polecam tę szkolę - jak najbardziej, a fakt iż zdałam za 1 razem mówi... Ania !POLECAM! (1) Witam, z czystym sumieniem polecam tą szkołę,wszystko wytłumaczone jasno i na... Michał