ARTOM nauka jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 18A

dzięki Sławek:* (1) Jestem po zdanym egzaminie, a to wszystko zasługa Sławka... Renata PROFESJONALIŚCI (1) Mogę z czystym sumieniem polecić ten ośrodek do nauki kategorii A. Od samego... MAREK Gorąco polecam!! (1) Niedawno zdałam egzamin na kat. C, oczywiście za pierwszym razem dzięki... Karolina
Dariusz Lesniak - profesjonalny instruktor (1) Polecam instruktora z ARTOMu - Darka Leśniaka. Darek, przygotowuje do... Gabi Sopot pani Asia (1) Jestem szczesliwa,bo ten osrodek i Pania Asie polecili mi znajomi,chociaz... marta pochwała (1) CHCIAŁ BYM PODZIĘKOWAĆ ZA DOBRE PRZYGOTOWANIE MNIE DO KURSU PRZEZ INSTRUKTORA... SŁAWOMIR KWIATKE Dariusz Lesniak (1) Wszystkim chcacym nauczyc sie jazdy samochodem i odpowiedzialnosci na... Magdalena Polecam i serdecznie pozdrawiam Sławomira Falkowskiego (1) Egzamin zdałem za 1 razem dzieki jego pomocy, jest super osobą o bardzo... Łukasz Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Egzamin zdałem za pierwszym razem dzięki naukom i radom pana Darka Leśniaka.... Łukasz z Gdańska super :o) (1) witam wszystkich. którzy zastanawiają się nad wyborem szkoły jazdy, powiem... zadowolona absolwentka Najlepszy instruktor - Sławek Falkowski (1) Egazmin zdany za drugim razem (za pierwszym nie włączyłem świateł ...) .... Daniel Patrycja - opinia (1) Instruktor Pan Adam Sapieha nie tylko przygotował mnie do egzaminu ( z żalem... Patrycja Polecam! (1) Zanakomita instruktor pani Beata Jażdżewska. Dyspozycyjna,sumienna i... Monika Sebastian - opinia (1) Polecam ten ośrodek.Zdałem kat.C za pierwszym razem.Instruktor Krzysztof... Sebastian POLECAM!!!! (1) Polecam wszystkim przyszłym kursantom. Świetna i fachowa obsługa, przede... Michał dlakogokogodlategokogo - opinia (1) Nie mam nic do zarzucenia. Polecam gorąco. Miałam szczęście jeździć z dwoma... dlakogokogodlategokogo Pan Darek Lesniak (1) Świetna atmosfera podczas jazdy z tym instruktorem mozna milo spedzic 2h i na... Kuba $ $ (1) Za jakość się płaci... MATRIX NAJLEPSZA SZKOLA JAKA MOZE BYC (1) Chcialbym powiedziec ze to najlepsza szkola nauki jazdy w calym trojmiescie.... Łukasz Zieliński Sławek Falkowski i ARTOM-polecam każdemu!!!!!!!!!! (1) Jeżeli zastanawiacie się nad wyborem dobrej szkoły i co najważniejsze,... Ania