Auchan

Hipermarkety

Gdańsk, Spacerowa 48

Zanipokojony - ocena (1) Nie podoba mi się sklep nijaki brak towaru w niektórych miejscach coś muszą... Zanipokojony Magda 153 (1) w dniu 21.07.2018 obsługiwała nas Magda 153. Pani nabija trzy zgrzewki... dora Akcja "świateczne ciasto" w Auchan Szczęśliwa (2) Brawo, brawo. Pomysł iście "handlowy". Wystarczyło stare makowce przepakować... mrj
Bardzo miłe zaskoczenie (1) Będąc w dziewiątym miesiącu ciąży, podchodząc do kasy pierwszeństwa od razu... Katarzyna Duza poprawa (1) Bardzo sie poprawili. Asortyment duuzo lepszy, niz w momencie startu. Rozne... Klient Najgorszy hipermarket w Trójmieście (1) Witam, Z racji, że mieszkam nieopodal często jeździłam do tego centrum.... Solhaljo Syf, kila i mogila (2) To co sie stalo z tym sklepem szokuje. Sensowny asortyment nie istnieje, a... Nigdy wiecej!!! Słabo (1) w sklepie panuje brud i bałagan regały są obrzydliwe artykuły takie jak mięso... Karolina Coraz gorzej ... (1) Na temat Reala w Osowej mogłabym dużo złego napisać, ale wspomnę o... Gdynianka ja - opinia (1) coraz gorzej, równia pochyła - to już nie ten sklep co 1-2 lata temu:... ja Nieuczciwi (3) W dzisiejszej ulotce Real oferował wyprzedaż, między innymi aparat cyfrowy ze... Malgosia111 Fatalne biuro obsłgi klienta, zepsuty łosoś (1) Kupiłem zepsutego łososia... Pani stwierdziła, że powinienem wziąć coś z... Wojtek Niezle! (1) Chyba najlepszy hipermarket. Obsluga standardowa (ani plus, ani minus), ale... Gal W.M - opinia (1) GRATULUJE przeszkolonego presonelu (brak identyfikatów pracowników obsługi... W.M a co z dojazdem z sopotu (1) była 9-tka i nie ma !!! Jak teraz dojechać z Sopotu? Czyżby realowi nie... kusy Pracowałem i wiem (1) Jest wiele promocji, ale trzeba przyjechać wcześnie, aby się na nie zalapać.... bemol porażka (1) kolejki, brud, permanentny brak koszyków, ceny inne na półkach i na czytniku... Norak heh ten real (1) No cóż. Jednym słowem słabizna. Brak większości cen przy produktach, ceny... Vega_bw Potworne kolejki (1) Dobrze wyposazony i uporzadkowany hipermarket, tylko te straszne kolejki w... boomkey