Auto Best B.Baranowski

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Józefa Wybickiego 3/1A

AUTO-BEST - Bogdan Baranowski, polecam! (1) Polecam wszystkim kandydatom na kierowców kat. "C" i "CE" do skorzystania z... Wojciech. S. Super, polecam!!!! (1) Bardzo dobre podejście do kursanta. Dobra atmosfera nauki. Zbigniew Naprawdę polecam (1) Zdałem za 1 razem na kat. C (08.02.2013) Serdecznie polecam . Pan Sebastian... Marcin Symonowicz
AUTO BEST (1) Zdecydowanie POLECAM ta szkole nauki jazdy AUTO BEST NAJLEPSZE JEST Sebastian Jarosław Szewka - każdemu życzę takiego instruktora! (1) Bardzo dziękuję Jarosławowi Szewce z Auto-Best za przygotowanie do egzaminów... Krzysztof TYLKO AUTO-BEST (1) Zapisałem się na kat.C miesiąc temu nie mając pojęcia o jeździe ciężarówką!... Roman POLECAM (1) Tak jak w nazwie szkoła BEST. Egzamin C+E, D, A za pierwszym razem!!!... Marcin Polecam zdecydowanie! (1) OSK Auto Best Gdynia to gwarancja bardzo dobrego przygotowania do egzaminu.... S.U POLECAM !!! (1) Polecam OSK AUTO BEST !! Egzamin kat "C" zdany za pierwszym razem dzieki... Marek Najlepsza szkoła w GDYNI (1) Polecam tą szkołę, ponieważ sposób jaki nauczają jest na najwyższym poziomie.... Konar Polecam (1) W OSK AutoBest robiłem kurs na kategorie A, dzisiaj zdałem za pierwszym razem... Kuba POLECAM!!!! (1) Świetna atmosfera podczas nauki i przygotowania do egzaminu przez... Anna G. WARTO (1) robiłem kiedyś w tej szkole prawo jazdy kat C zdane za pierwszym Teraz zdałem... Chrobik Świetna szkoła jazdy (1) Bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Zdałem za pierwszym razem kategorię E do B w... Jerzy Reczek Polecam :) (1) Bardzo dobra atmosfera podczas nauki i przygotowanie do egzaminu przez... Patryk Mueller Jarek S. (1) Profesjonalne podejście instruktorów (p. bogdana i p. Sebastiana) spowodowały... Jarosław Szewka średnio polecam (1) oczywiście na początku wszystko jak należy, gorzej w dzień egzaminu kiedy... somebody :> Auto Best is THE BEST (1) Gorąco polecam ten Ośrodek i pracujących tam instruktorów. Zarówno Pan Bogdan... Arek Poleca!! (1) Świetna szkoła ! Zdałam za pierwszym razem-mimo zerowych umiejętności na... Paula Szkoła godna polecenia (1) zdałem kat. "D" za pierwszym razem, polecam i radzę się słuchać rad pana... Adam