Auto Best B.Baranowski

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Józefa Wybickiego 3/1A

Kat A - Za pierwszym razem (1) Zalet tej szkoły jazdy jest wiele. Pierwsza to umiejscowienie w centrum... Marek Kategoria A - teoria 74/74 - za pierwszym razem (1) Robiłem w Auto Best prawo jazdy kat. A (posiadam juz kategorie B). Po... Łukasz L. POLECAM A U T O B E S T (1) Egzamin teoretyczny i praktyczny kat. D zdałem za pierwszym podejściem.... Mariusz Wrzos z Gdyni
Romek - opinia (1) Witam. Szkołę nauki jazdy bardzo gorąco polecam, profesjonalizm od początku... Romek POLECAM wszystkim przyszłym motocyklistom (1) Skrajnie wysoka ocena nie jest przypadkowa. Odbywałem kurs na kategorie A i... DanielS Gorąco polecam :) (1) Z czystym sumieniem polecam Auto Best wszystkim chcącym zdobyć nowe... Justyna Super :) (1) Polecam wszystkim, którzy zamierzają zdawać prawko. Kurs na kat.A trwałw... kello REWELACJA (1) Bardzo miła i szybka obsługa. znają się na rzeczy. wszystko wytłumaczą i... kursant Chcesz zdać egzamin państwowy za pierwszym razem - zapisz się tutaj (1) Jak w temacie, a do tego miła i rodzinna atmosfera, którą naprawdę odczułem... Wojciech W. polecam (1) Bardzo polecam osk P. Bogdana. Atmosfera super, jazdy bez większego stresu,... ola GORĄCO POLECAM!!!! (1) Gorąco polecam wybór szkoły Auto-Best. Solidne przygotowanie do egzaminu.... Ewa Prawko (1) zdane w jednym dniu za pierwszym razem. Polecam ;) Adaś FENOMEN!!! (1) -Wspaniała atmosfera panująca w ośrodku! -Przesympatyczna , spolegliwa i... Karus NAJLEPSZA SZKOLA!!!! (1) Świetny ośrodek!!! Bardzo miła i profesjonalna obsługa, rodzinna atmosfera.... Aneta Zdane za pierwszym razem! (1) Polecam wszystkim szkołę Auto Best! Luźna i przyjazna atmosfera na zajęciach.... Magdalena Klimowicz Gorąco polecaam! ;) (1) Polecam wszystkim, chcącym z łatwością zdać egzamin na prawo jazdy (kat. B),... Magda SUPER SZKOŁA! (1) Jako potwierdzenie mojej opinii mogę powiedzieć, że zdałam egzamin za... Agnieszka motocyklista (1) Prawko na motocykl zdane za pierwszym podejsciem. Instruktor Jarek,... zadowolony Jarek - instruktor kat. A (1) Bez wahania, gorąco polecam! 20 h nauki jazdy na moto z instruktorem Jarkiem... Gosia !! POLECAM (1) Oczywiście, że polecam tę szkołę nauki jazdy. Jak mogło by być inaczej?? Pan... Marcin