Auto Best B.Baranowski

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Józefa Wybickiego 3/1A

Kategoria "A" (1) Bardzo dobra szkoła.Super podejscie do kursanta,zawsze indywidualnie.Sprzet... Sebastian POLECAM!!! (1) Gorąco polecam! Instruktorzy bardzo mili i profesjonalni, z poczuciem humoru,... Patrycja AUTO BEST jest THE BEST!!! (1) Najlepsza szkoła! Profesjonalna kadra, przyjemna atmosfera, bardzo dobre... Natalia P
Polecam Panią Anię! (1) Szkoła jazdy na, którą można liczyć.! Trafiłam do niej z polecenia znajomej... Agata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Zaliczona kat. A; C; C+E; oraz D :) Moja wrodzona skromność nakazuje... Rafał W. kat D (1) Zdałem prawojazdy kat. D - indywidualne podejście do kursanta - sprzęt... irool paweł - opinia (1) jestem bardzo zadowolony, miła obsługa, doskonali instruktorzy. Dzieki Nim... paweł Jacek - opinia (1) Skorzystałem z oferty jazd dodatkowych (kat. C+E), gdyż poprzednia szkoła... Jacek Piotrek - opinia (1) Zdalem za pierwszym razem kategorie"D". Bylo ciezko, ale dzieki dobremu... Piotrek Najlepsza szkoła!!!! (1) Polecam wszytskim który szukają szkoły nauki jazdy na różnego rodzaju... Karolina Polecam!!! (1) Kurs bardzo profesjonalny, elastyczne podejście, sprzęt jak na egzaminie.... Alicja Kategoria"B" (1) Najlepsza szkoła w Gdyni!!!!:)) Jestem zadowolona z profesjonalnego podejścia... Syla TO JEST SZKOŁA!!!!!!! (1) Kat C+E ZALICZONA ZA PIERWSZYM RAZEM . Polecam każdemu kto chciałby się... Szymon Obie kategorie A i B za 1 razem :) (1) 30 września zdałem za 1 razem egzamin na kategorie A. 2 lata wczesniej w tej... Michał S. Polecam w 100% (1) Jestem zadowolony z tej szkoły . Zapisując sie na prawo jazdy w tej szkole... Marcin Super (1) Jestem bardzo zadowolona z OSK Auto Best. Pan Bogdan jest super instruktorem.... Graża G. rewelacja (1) zdałem na kategorie B za pierwszym razem i jestem bardzo zadowolony, pełen... mati Popieram opinię Agaty_24... (1) Ukończyłem właśnie kurs na kat C+E jestem bardzo zadowolony, sprzęt z... Michał_22 Co to za bzdury pisza tu ludziska? (1) Jestem absolwentką tej szkoły, robiłam już kiedyś kurs na B, a teraz... Agata_24 Rewelacja (1) Zdecydowanie polecam rozpoczęcie nauki jazdy w szkole Pana Bogdana, jeżeli... Monika