Autoan

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Wały Piastowskie 1 Lok.1215

Wiktoria - opinia (1) Profesjonalni instruktorzy, indiwidualne podejście do kursanta, bez stresu i... Wiktoria M.M. - opinia (1) Polecam! Dzięki jazdom z Olą oraz Izą zdałam egzamin za pierwszym podejściem :D M.M. Maksymilian - opinia (1) Jestem naprawdę zadowolony z OSK Autoan. Przygotowanie teoretyczne na... Maksymilian
Szymon - opinia (1) Bardzo polecam tą szkołę jazdy, świetnie przeprowadzona teoria a jazdy z... Szymon Julek - opinia (1) Serdecznie polecam szkółkę a w szczególności instruktor panią Ize Julek DT - opinia (1) Instruktor bardzo pomocny i profesjonalny, przyjemny proces nauki DT Kasia - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem. Teoria wyłożona w sposób bardzo przejrzysty i... Kasia Emilia - opinia (1) Bardzo fajna atmosfera!!! Super Pan Andrzej!!! Serdecznie Polecam :)) Emilia Patryk - opinia (1) Jazdy z p.Olą bardzo przyjemne Zdane za pierwszym Patryk Beata - opinia (1) Super szkoła Bardzo fajne podejście do kursantów Polecam!!! Beata Basia - opinia (1) Super klimat, zero stresu powodowanego instruktorem, szybka i prosta nauka,... Basia Valentyna - opinia (1) Bardzo dobra szkoła Polecam wszystkim Super instructorzy Bezstresowe i... Valentyna Ola - opinia (1) Polecam. Szczególnie jazdy z instruktorką Anią. Po kilku nieudanych... Ola Wiltoria - opinia (1) Bardzo polecam szkołę autoan! Super i efektowne podejście do kursantów.... Wiltoria Natalia - opinia (1) Miła atmosfera i profesjonalne podejście do nauki. Natalia Radosław - opinia (1) Wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem. Super podejście instruktorow.... Radosław Damian - opinia (1) Profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Damian Marcin - opinia (1) Profesjonalne przygotowanie do egzaminu, bezstresowe zajęcia i miła atmosfera Marcin Olena - opinia (1) Egzamin zdany za pierwszym razem. Instruktorka OLA najlepsza bardzo polecam.... Olena Wiktoria - opinia (1) Bardzo polecam! Pani Ola świetnie mnie przygotowała do egzaminu praktycznego,... Wiktoria