Anna - ocena (1) Kocham to miejsce! Wspaniały personel:) Anna Wiktoria - ocena (2) Panie pracujące w Babianie posiadają ogromną wiedzę. Miałam przyjemność... Wiktoria Rafał - ocena (2) Polecam :) Bardzo profesjonalnie Rafał
Natalia - ocena (2) Profesjonalnie, komfortowo i przyjemnie:) Natalia Oliwia - ocena (2) będąc w salonie czułam się bardzo zaopiekowana, Pani Justyna przeprowadziła... Oliwia Anna - ocena (2) Polecam, skorzystałam z konsultacji i zabiegu u Pani Justyny. Zgłosiłam się z... Anna Agnieszka - ocena (2) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, właściwy wywiad i dbałość o... Agnieszka Kamila - ocena (2) Byłam na konsultacji trychologicznej u Pani Justyny - wszystko jasne... Kamila Dagmara - ocena (2) Pani Klaudia to najlepszy trychologa u jakiego byłam. Dzięki niej moja skóra... Dagmara Ania - ocena (2) Wszystko czego oczekiwałam dostałam. Ania Barbara - ocena (2) Salon piękny, uśmiechnięte i pomocne recepcjonistki, kosmetolog wszystko... Barbara Barbara - ocena (2) Wizyta trwała 1,5h ! nie spodziewałam się że ten czas upłynie tak szybko.... Barbara Dominika - ocena (2) Najlepsze miejsce ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Dominika Iza - ocena (2) Bardzo profesjonalna obsługa Iza Basia - ocena (2) Konsultacja u Justyny to must have!! Polecam Basia Kasia - ocena (2) Bardzo polecam zabiegi u kosmetolog Justyny - cudownie dobrana pielęgnacja... Kasia Ola - ocena (2) Bardzo się cieszę, że wybrałam konsultację właśnie u Pani Justyny, ponieważ... Ola Malalaj - ocena (2) Bardzo profesjonalna obsługa, rzetelne, b. konkretne doradztwo, miła... Malalaj Julia - ocena (2) Pani Justyna jest genialną profesjonalistką. Dzięki niej moja skóra przeszła... Julia Marta - ocena (2) Super dzieki ze jestescie Marta