Amelia - ocena (2) Profesjonalna usługa, miła obsługa i przytulna atmosfera!! Amelia Joanna - ocena (2) Najlepsza obsługa, zostałam bardzo zadowolona wrócę i to nie raz Joanna Ewka - ocena (2) Zabieg wykonany z bardzo dużą dokładnością i starannością Ewka
Ewelina - ocena (2) Polecam z czystym sumieniem salon! Profesjonalne podejście, a usługa na... Ewelina Zofia - ocena (2) Korzystam z usług Babiany od kilku lat i uważam, że jest to najlepszy salon w... Zofia Roksana - ocena (2) Henna brwi, wykonana idealnie. Efekt bardzo naturalny i ładny. Jakość... Roksana Joanna - ocena (2) Uwielbiam to, że nie muszę wiedzieć i znać się na tej dziedzinie. Idę i mam... Joanna Emilia - ocena (2) Super ! Super ! Super ! Rewelacyjne efekty . Pełen profesjonalizm. Brawo WY Emilia Marzena - ocena (2) Cenię kompetencje, naukę, lubię miłą atmosferę, sztukę i to wszystko... Marzena Małgorzata - ocena (2) Wiedza, praktyka i indywidualne podejście do klienta. A to wszystko w miłej... Małgorzata Karolina - ocena (2) Profesjonalne podejście, wysłuchanie się w potrzeby klienta i porady na... Karolina Celina - opinia (1) Profesjonalnie i miło a przy tym super efekt Celina Zamykanie pajączków na nogach (1) Polecam - skuteczne zamykanie naczynek. A. Moja skóra w dobrych rękach (1) Przede wszystkim doświadczony personel i dobrej jakości sprzęty, preparaty... Ela Zabieg exilis (1) Zależało mi na zgubieniu "boczków". Po konsultacji z kosmetologiem- Panią... Paulina Super depilacja laserowa! (1) Już po pierwszym zabiegu ogromna różnica w ilości włosów na bikini. Jestem... Ewelina POLECAM !!! (1) Dobrej jakości sprzęty obsługa i przyjemne miejsce do odpoczynku po pracy.... Kamila Polecam (1) Gdybym mogła korzystać cały rok to nie wychodziłabym z Instytutu. Niestety w... Małgosia Polecam w 100% (1) Polecam zabiegi usuwania naczynek w okolicy nosa. Możliwość wykorzystania... Paweł Instytut Babiana (2) Polecam ze względu na fachowość i efekty! Zabieg usuwania naczynek/ rumienia... Piotr