polecam zabiegi na ciało. (3) Profesjonalna obsługa i świetnie wykonywane zabiegi . zadowolona Polecam (1) Wizytę w gabinecie zaczęłam od konsultacji. Pani pomogła mi dobrać zabieg-... Karolina Pełna profesja. (1) Jestem stałą klientką Babiany. Polecam szczerze. Instytut w pełnym tego słowa... Wiktoria
Wszystko na tak! (1) Bardzo miła obsługa oraz pełen profesjonalizm. Na konsultacji zostałem... kamilooooooos RELAKS PRZEZ UPIĘKSZANIE ! (1) Systematycznie chodzę do Babiany i za każdym razem wychodzę piękniejsza,... Agnes Komfort.. (1) Komfort ,który zapewnia obsługa,profesjonalne podejście do klienta,wysoka... Halina Rewelacja (1) Intymna atmosfera, bardzo miła obsługa, ciepły, nastrojowy wystrój, a przede... Mirka Polecam (1) Świetny klimat,fajne dziewczyny,dobra kawa,a resztę musicie spróbować sami. MILONKA Pozytywne miejsce (1) Niesamowity profesjonalizm, ciekawa intymna atmosfera. Wróciłam już na... Justyna POLECAM (1) Korzystałam z usług gabinetu jeszcze w poprzedniej lokalizacji. Jak zawsze... Gosia