M - ocena (1) Uważam, że to godny polecenia salon, Pani Justyna poprawiła bardzo stan skóry... M laura - ocena (2) bardzo profesjonalnie. super atmosfera! polecam serdecznie. jestem zachwycona... laura Wioletta - ocena (2) Serdecznie polecam salon Babiana w Trójmieście, a szczególnie wizytę u Pani... Wioletta
Nadia - ocena (2) Polecam ! Jestem bardzo zadowolona Nadia Asia - ocena (2) Wspaniały salon- atmosfera oraz obsługa na najwyższym poziomie. Z całego... Asia Wiktoria - ocena (2) Zabieg bardzo przyjemny, bezbolesny. Rezultat widoczny już po pierwszym... Wiktoria Kinga Karina - ocena (2) Pani Justyna to bardzo profesjonalna, dyplomowana kosmetolog. Pani która... Kinga Karina Wiktoria - ocena (2) Bosko ! Jestem zachwycona podejściem pani Justyny ! Zawsze wszystko... Wiktoria Justyna Dąbrowska - ocena (2) Gabinet świetnie wyposażony. Obsługa bardzo profesjonalna i przemiła. Cel i... Justyna Dąbrowska Katarzyna - ocena (2) Jestem zachwycona! W salonie Babiana można poczuć się naprawdę wyjątkowo.... Katarzyna Agnieszka - ocena (1) Z całego serca polecam salon Babiana. Od dłuższego czasu mam przyjemność... Agnieszka Magdalena - ocena (2) Bardzo kompetentna Pani kosmetolog, dokładnie przeprowadza wywiad, tłumaczy,... Magdalena Ola - ocena (2) Bardzo polecam to miejsce. Pełen profesjonalizm, duża wiedza i świetne... Ola Weronika - ocena (2) Polecam Babianę z całego serca. Justyna jest świetna w swoim fachu i pomogła... Weronika Dorota - ocena (2) Od ponad roku regularnie korzystam z usług tego salonu i jestem bardzo... Dorota Natalia - ocena (2) Chodzę do Babiany regularnie na zabiegi kosmetyczne pomagające mi walczyć z... Natalia Krystian - ocena (2) Szybko, sprawnie i rzeczowo czyli tak jak mi zależało, po zastosowaniu... Krystian Marcin - ocena (2) Bardzo polecam salon, przemiły personel z dużą wiedzą i doświadczeniem. Marcin Barbara - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Przyprowadziłam swoją starszą mamę, której... Barbara J.J - ocena (2) Długo zmagałam się z wypadaniem włosów i dopiero tam trafiłam na osoby, które... J.J