Ania z Gdyni - ocena (1) Wiedza, doświadczenie, najwyższa jakość Ania z Gdyni Viktoriia - ocena (1) Polecam! Pani Klaudia i Pani Justyna to są prawdziwe profesjonalistki i... Viktoriia Monika - ocena (1) Świetny salon, polecam. Monika
Asia - ocena (1) Czułam sie zaopiekowana już od wejścia, wiedza kosmetolozki Klaudi i dobór... Asia Maja - ocena (1) najlepsze kosmetolożki w Trójmieście. Trądzik już motak nie przeszkadza. Polecam Maja Arletta - ocena (1) Pełen profesjonalizm i miłaobsługa. polecam Arletta Zosia - ocena (1) Już od samego wejścia czuć profesjonalne podejście do klienta. Wspaniałą... Zosia Kasia - ocena (1) Rewelacja.. Super obsługa i pełen profesjonalizm. Kasia Izabela - ocena (1) Najlepszy, zarówno jak wiedza Pan kosmetolozek jak również podejście i klimat... Izabela Teresa Markuszewska - ocena (1) Wszystkie moje wizyty w Gabinecie Kosmetycznym oceniam bardzo pozytywnie.... Teresa Markuszewska Dorota Bra. - ocena (1) polecam. zwłaszcza Panią Magdę R. za profesjonalizm, zaopiekowanie się... Dorota Bra. Anna - ocena (1) Jestem klientką Pani Magdy od ponad dwudziestu lat .Zawsze bardzo... Anna Hanna - ocena (1) Byłam po raz pierwszy w salonie i zapisałam się na kolejny. . A to za sprawą... Hanna Ewa - ocena (1) Od wielu lat korzystam z usług Pani Magdy - fantastycznej kosmetyczki ,... Ewa Patrycja - ocena (1) Salon Babiana - salon z klasą. Pani Agnieszka właścicielka przesympatyczna :)... Patrycja A.N. - ocena (1) Niezwykła pani Magda od wielu lat opiekuje się moją cerą. Nigdy się na niej... A.N. Magdalena P - ocena (1) Polecam, usługi p. Magdy na najwyższym poziomie️ Zawsze wracam tutaj z... Magdalena P Joanna - ocena (1) Pani Magda z Gabinetu Babiana jest prawdziwym mistrzem w swoim fachu. Cały... Joanna Dorota B. - ocena (1) Jestem klientką pani Klaudii, korzystam z zabiegów laserowego zamykania... Dorota B. Justyna - ocena (1) Korzystam z uslig przy łysieniu androgenowym - polecam Justyna