Kasia - ocena (2) Super podejście i kontakt. Wywiad i indywidualna rozpiska planu leczenia to... Kasia Weronika - ocena (2) Salon jest cudowny , bardzo przytulny, z bardzo sympatyczną ekipą.... Weronika Norbert - ocena (2) Polecam Panią Justynę. Konkretnie i skutecznie Norbert
Aga - ocena (2) Bardzo polecam. Profesjonalna pomoc Aga AnnaM - ocena (2) b.profesjonalne podejście do klienta AnnaM Asia - ocena (2) Jestem niesamowicie zachwycona nie tylko wiedza i doświadczeniem Pań... Asia Karina - ocena (2) Podjełam się terapii kosmetologicznej u kosmetolog Justyny i był to strzał w... Karina Julia - ocena (2) Dziękuje kosmetolog Justynie za cierpliwość i walkę z moim trądzikiem. Super... Julia elka - ocena (2) Kiedy ktoś nam mówi "pięknie wyglądasz, jak ty to robisz?" mówimy, och nic... elka Milena - ocena (2) Dzień dobry jestem badzo zadowolona z usług tego salonu jest mi niezmiernie... Milena Anna - ocena (2) Profesjonalna i miła obsługa Anna Aleksandra - ocena (2) Od wielu lat korzystam z zabiegów kosmetycznych w Babianie i jestem bardzo... Aleksandra Aga - ocena (2) Kocham to miejsce ️️️ Aga Dorota - ocena (2) Świetne miejsce, polecam !!! Mądrze dobierane zabiegi, profesjonalna kadra Dorota Krystyna - ocena (2) Piękne i przyjazne miejsce. Jestem wdzięczna, ze mimo bardzo podeszłego wieku... Krystyna Aleksandra - ocena (2) To jest to miejsce do którego na pewno będę wracała z przyjemnością. Już... Aleksandra Ania - ocena (2) Od lat jestem pod opieką Pani Magdy i ta wspólpraca procentuje ! Wsród... Ania Eva - ocena (2) Szczerze polecam ten gabinet bo korzystam z jego usług od wielu lat .... Eva Izabela - ocena (2) Babiana to według mnie miejsce bezkonkurencyje. Korzystam z usług salonu od... Izabela Marzena - ocena (2) Bardzo profesjonalne podejście do klienta Dzięki Pani Magdzie pozbyłam się... Marzena