Kacper - ocena (2) Bylem u kosmetolog Justyny w zwiazku z tradzikiem - po 2 zabiegach widze... Kacper Alicja - ocena (2) Miejsce z klimatem, super profesjonalna obsługa. Można połączyć przyjemne z... Alicja Kryska - ocena (2) Polecam!!!! Duża wiedza, cierpliwość i super sprzęt!!! Kryska
Kryska - ocena (2) Serdecznie polecam!!!! Profesjonalna obsługa!!! Kryska Kryska - ocena (2) Wspaniały salon! Profesjonalne przemiłe Panie a szefowa Pani Agnieszka... Kryska Maja - ocena (2) Wizyta u Pani Kosmetolog Justyny przebiegła cudownie. Dzięki jej wysokim... Maja Ola - ocena (2) Cudowne miejsce! Dowiedziałam się o konsultacjach trychologicznych z... Ola Teresa - ocena (2) W tym miejscu pracują profesjonaliści i czuć to już od momentu przekroczenia... Teresa Dagmara - ocena (2) W końcu znalazłam salon, który spełnia moje oczekiwania, profesjonalizm i... Dagmara Ania - ocena (2) Piękne miejsce z dobrą energią. Cenie za profesjonalizm i wysokiej jakości... Ania Joanna - ocena (2) W końcu znaleziona profesjonalistka z holistycznym podejściem do pacjenta i... Joanna Joanna - ocena (2) Bardzo profesjonalne i miłe miejsce. Panie kosmetologii znają się na swojej... Joanna Agnieszka - ocena (2) Miła obsługa i profesjonalne podejście do klienta, a efekt dobranych zabiegów... Agnieszka Teresa - ocena (2) Profesjonalne doradztwo i zabiegi. Super obsługa. Cudowna Pani Asia z recepcji. Teresa Monika - ocena (2) Jako stała klientka zawsze wracam do salonu z pełnym zaufaniem z uwagi na... Monika Tosia - ocena (2) Mega klimat i profesjonalna robota i mega profesjonalne podejście do klientów Tosia Kasia - ocena (2) Miejsce naprawdę godne polecenia. Profesjonalna obsługa już od pierwszego... Kasia Lucyna - ocena (2) Przesympatyczna obsługa i profesjonalne podejście do klienta , bardzo polecam... Lucyna Ola - ocena (2) Przemiła obsługa , profesjonalne podejście do klienta, miła atmosfera i pani... Ola Maja - ocena (2) przemiła obsługa super atmosfera Maja