Szczerze polecam. (1) Przyszłam do tego baru za namową znajomej. Jakie było moje zdziwienie gdy... Joanna Zachwycony stały klient (1) Bywam w Barze Bursztyn dość regularnie i dzisiaj postanowiłem z ciekawości... Andrzej K. Paulina - opinia (1) W tym miejscu ewidentnie brakuje kogos by tym wszystkim zarzadzal: niby kazdy... Paulina
Obsługa na szkolenia! (1) Byłam kilka razy i postanowiłam więcej nie przychodzić. Ze względu na słabą... Barbara Ewa - opinia (1) A dla mnie obsługa bardzo miła!Nie czekałam w żadnych kolejkach-może... Ewa Polecam (1) Bylam z rodzina drugi raz i musze przyznac ze tym razem bylo duzo lepiej niz... maja Dużo, smacznie i w miarę niedrogo. (1) Byłem do tej pory raz, ale z chęcią jeszcze raz odwiedzę. Zamówiłem zupę... waldzias tanio, ale słabo (1) ceny ok, ale jakość pozostawia wiele do życzenia, potrawy często zimne,... Koma Wszytko ok (1) Mi smakowało, ceny jak na Sopot super tanio i szybko. Maciej Kwiatkowski super jedzenie (1) Polecam, jadłam tam kilka razy i wszystko mi bardzo smakowało! klient Ocena po 3 razach (1) Za kazdym razem mowilem sobie ze to ostatni raz... 3 szanse... 1 nalesniki -... xix