POLECAM (1) Polecam w 100 % Bar. Jedzenie smaczne, catering tani. Zamawiałem catering na... Student bar żuławski (1) bar żuławski to strzał w dziesiątkę ze względu na tryb mojej pracy szukałem... tomasz kłopotowski z żoną barbar Katering godny polecenia (1) W Barze Żuławskim zamawiałem kanapeczki koktajlowe, usługa została wykonana... Piotrek
Posiłki na wynos (1) Korzystałam z usługi cateringowej. Jedzenie przede wszystkim świeże i domowe.... Paulina Opinia (1) Miałam w domu uroczystość.Zamówiłam catering -obiad dla 12 osób.W zamówieniu... urszula 47 Rosół z reklamówki (4) Zamówiłem jedzenie w barze, na dowóz. Dostawca przywiózł 3 dania plus 3 zupy.... Firma mundurowa Catering na TAK (1) Gorąco polecam usługi cateringowe Baru Żuławskiego. Regularnie zamawiam... Emilia STYPA (1) Moje opinia dotyczy poczęstunek na stype, zamówiłem obiad i zimne zakonski na... Jarek Profesjonalna obsługa dużych grup. (1) W lipcu i sierpniu br. korzystałem z usług Baru Żuławskiego przy obsłudze... Michał Kościuk Najlepszy mleczak w Gdańsku - polecam (1) Smacznie, tanio i duże porcje! Mamy takie dziwactwo, że odwiedzamy wszystkie... Ola Super! (1) Zamówiliśmy obiad na imprezę rodzinną i jesteśmy bardzo zadowoleni. Jedzenie... Anita Polecam , dobra jakość w dobrej cenie. (1) Zamówiłem awaryjnie /zawiódł dotychczasowy dostawca/pstrąga w galarecie na... Krzysztof Polecam (1) Zamawiałam catering na kilkadziesiąt osób w Barze Żuławskim. Jedzenie... Marta opinia o obsłudze i menu baru żuławski (1) Zamówiłam catering na imieniny swoje i męża.Wszystko było bardzo... Katarzyna Wachowsk Dramat!!! (3) W daniu na telefon po godzinie oczekiwania otrzymałam niezjadliwą panierowaną... Alina henito - opinia (1) Stoluje sie w tym barze kilka lat,probowalem w innych barach,ale tylko tam... henito Bardzo dobre jedzonko na imprezę (1) Zamówiony catering na komunię syna w Barze Żuławskim okazał się strzałem w... zadowolona klientka bardzo pyszne jedzenie (1) Bardzo czesto korzystam z uslug baru Zulawski',bardzo mi smakuja potrawy tam... maria Naleśniki... (1) Pierwszy raz zamówiłam Dania z tego baru. Czas oczekiwania na dostarczenie... Kasia catering na medal (2) Jestem bardzo zadowolona z milej obslugi, jakości dań i wspanialego podania.... Ania