Kiepskie jedzenie (2) Wam tam smakuje? ziemniaki zimne, niedogotowane, zupy słone, surówki nie... Mirasso Olgierd S. - opinia (1) Jestem stałym klientem korzystam z usług baru wraz z moim 9 letnim synem.... Olgierd S. ADAM - opinia (1) PRACUJĘ W FIRMIE, KTÓRA KORZYSTA Z USŁUG BARU ŻUŁAWSKIEGO OD KILKU LAT .... ADAM
Fajny bar, korzystałem z baru i dowiedziałem sie że również dowożą!! (1) Oferta na miejscu w barze z ulotką na telefon jest troche inna,ale jedna i... aga Zdecydowanie odradzam! (1) Jak najbardziej podzielam negatywne opinie dotyczące jakości potraw.... B. Kiepskie jedzenie (2) Wam tam smakuje? ja korzystam bo muszę gdyż zakład gdzie pracuje daje bony... Mirasso nie jest zły, mogę polecić jak ktoś ma ochotę na coś gotowanego po domowemu (1) jedzenie na ogół dobre - po domowemu, dowóz rzadko na czas czasem grubo... agata Bar z domowym jedzeniem...polecam (1) Lubie jadać na miejscu bo szybko i tanio,a jak nie mam czasu podjechać... jula ZAWSZE ŚWIEŻE I SMACZNE POLECAM ;-) (1) ZAMAWIAM OD KILKU LAT PLACKI PO CYGAŃSKU, ZESTAWY OBIADOWE I ZUPY, ZAWSZE... ANDRZEJ prawdziwe domowe jedzenie (1) po raz pierwszy skorzystaliśmy z usług tego baru i jesteśmy bardzo... IRENA Bardzo pozytywna (1) Z Baru Żuławskiego korzystam od kilku lat . Nie zdażyło mi się aby... Henito Średnie jedzenie na telefon (2) Pare razy zamawialem stad jedzenie na telefon. 3x placek cyganski: pierwszy... Ossi przemek - opinia (3) wszystko oki jedzenie domowe bardzo dobra i bardzo tanie.ale:(jest tam... przemek klakier - opinia (1) brawo personel!!!!! klakier