Naprawdę warto tam zajść!! (2) Witam,jestem już dość długo klientką baru żuławskiego i z czystym sumieniem... user_138018041623 Wyśmienite! (2) Jedzenie bardzo dobre, prawdziwie domowe ale nie było by tak dobre gdyby nie... Piotr gdybyż było czyściej.... (1) Obsługa bez zarzutu, sympatyczna Pani doradza w wyborze potrawy. Same... am
Idealny na codzienne obiady dla zapracowanych (1) Odwiedzam lokal regularnie. Nie jest to miejsce na spotkanie biznesowe albo z... Rummy dobra jakość i niskie ceny to nie wszystko!!! (1) obsługa baru to jakaś kpina. Zamawiałam kilkakrotnie bo wciąż miałam... zawiedziona klientka MILE ZASKOCZONA (1) Słyszałam bardzo wiele o tym barze . Jedni chwalili , drudzy mają średnie... Wiesia Catering (1) Zamówione dania były smaczne, ładnie podane. Właściciel dodał nawet trochę... M. Bardzo polecam :) (1) Jedzenie jest bardzo dobre Pan który przyjmuje zamówienia jest bardzo... Kasia Jedzenie jak u mamy.. ;-) (1) Duzo zestawów do wybory, poza tym zupki naleśniki troche makaronów i... Agata Obsługa jest poniżej krytyki (2) Tak jak w temacie. Obsługa poniżej krytyki. Czas dostaw przekraczający... Arcek MASAKRYCZNY FACET ODBIERAJACY TELEFONY!! (5) CENY SUPER, DOWOZ... PONAD 1.5H... ALE NAJGORSZY BYL FACET, KTORY ODEBRAL... VIOLA moja opinia (1) Ładne wnętrze, miła i zgrana obsługa - lubię tam jeść. Obsługa dba o bar,... klientka To jest to!!! Gorące i smaczne!! prawie jak u mamy (1) Miałam remont kuchni, więc "skazana" byłam na kuchnie na telefon, napisałam w... Agata Zamówienie w ,,Bar Żuławski" (1) Niestety nie mogę wyrazić pozytywnej opinii o tymże Barze. Jedzenie, które do... Klientka nieprawdziwe informacje na stronie!!! (2) Wchodząc na stronę baru jest wyraźnie napisane że jedzenie dowożą na telefon... Niezadowolony niedoszły klient Gośka - opinia (2) Zostałam mile zaskoczona co do jakości potraw i ceną jaka mnie zaskoczyła... Gośka "ŻUŁAWSKI" TO MÓJ BAR !!! (1) W barze żuławskim stołowałem sie wiele lat ! NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO !!! Zawsze... Andrzej P. Pytanie do kierownictwa baru... (1) Dlaczego, co chwile poszukujecie kierowcow do rozwozenia posilkow? Tacy... WujekStaszek Ola - opinia (2) Niestety, mimo , że na stronie lokalu umieszczona jest informacja , że lokal... Ola rewelacyjne miejsce polecam (1) polecam każdemu kto lubi dobrze zjeść pyszne domowe jedzenie, zamawiam na... agata