Radek z Barbershop :) (1) Byłam pierwszy raz, ze zdjęciem bardzo krótkiej fryzury a Radek wykonał ją... mirka Nic tylko polecać (1) Super klimat, profesjonalne podejście. Sebastian zawsze stworzy pasującą... Mariusz Dobry wybór (1) Odwiedziłam salon zachęcona info na FB. Trzymam sie zasady,że dentysta i... magenta
Loki !! (1) Super fryzjerka - Aneta, która świetnie ogarnia loki, naprawdę wie co i jak,... Anna krawaciarz był zadowolony (1) trafiłem tam z polecenia. Pierwszy raz pomagała ogarnąć moją fryzurę Justyna.... miropiotr Sebastian NAJELPSZY STYLISTA W TRÓJMIEŚCIE!!! (1) od ponad roku korzystam z usług salonu BarberShop, zawszę chodzę do... Megi Super :))) (1) Jak najbardziej polecam, stara ,dobrze znana ekipa,jak dla mnie najlepszych... kendishop Bardzo na tak ;) (1) Na pewno mogę polecić Barbershop! Byłam u Radka, przyszłam z własną... Marta godne polecenia (1) Ja już od roku chodzę do p. Radka, i jestem naprawde zadowolony, porzadna... lukasz Polecam (1) Z czystym sumieniem mogę polecić salon BaberShop na ul. Garncarskiej. Bardzo... Andrzej Pierwszy raz i niebawem wrócę (1) zapisano mnie do Sebastiana i jestem zadowolony polecam Łukasz Zadowolony (1) byłem u Sebastiana i jest git Polecam Andrzej Na pewno wrócę (1) byłem u Radka i jestem bardzo zadowolony polecam fryzjera Jan Najlepiej (1) Bardzo fajna, młoda ekipa, przyjemnie, kreatywnie. Czego chcieć więcej ? I. MiLo (1) mIlo i mILo :) Polecam Miki SUPER (1) Wpadłam dziś rano w sytuacji awaryjnej i zostałam SUPER obsłużona :) Fryzjer... Joanna Jedyne takie miejsce! (1) Trafiłam, przez przypadek 1,5 roku temu, zostałam na stałe i zmieniać nie... Kama Uzależniajace miejsce,polecam! (1) Miejsce kliamatyczne ,obsługa kompetentna ,mila ,zaangażowana ,wsłuchuje się... olla REWELACJA (1) Genialne klimatyczne wnętrze, cała ekipa baardzo miła a za razem... Justine Gorąco polecam! (1) Świetny zakład fryzjerski. Nie miałam koncepcji na fryzurę ani kolor,... Agata