petarda (2) Mega pozytyw. Ekipa przyjemna, miła atmosfera, dobrze czujesz się tuż po... Atina Same pozytywy... (1) Niesamowity klimat, pozytywni ludzie. Ale przede wszystkim w końcu ujarzmiono... Karolina Na garncarskiej, ale nie od garnka :D (1) Na garncarskiej, ale nie od garnka :D maćko
Daria - opinia (1) Bardzo miła obsługa. Usługa wykonana na najwyższym poziomie. Wszystko... Daria Jak u znajomych (1) Super klimat, Sebastian najlepszy fryzjer jakiego kiedykolwiek znałam:) Kasia Super super super (1) Nie wiesz co byś chciał mieć na głowie? Idź do Barber Shop. Wiesz co chcesz i... Horseshoe Moustache Strzyzenie na 6 (1) W sumie to przejazdem, ale udalo sie wpasc do Barber Shopu i zaluje, ze nie... Pete Najlepsi w Trójmieście :) (1) Warto zrobić wycieczkę z Gdyni do centrum Gdańska by dać się tam obciąć :)... MM Polecam!!! (1) Fale, loki, koki wybór jest szeroki :) Profesjonalizm z pomysłem i z dużą... Alina Adrian miszcz (1) Byłem pierwszy raz od 6 lat u fryzjera i miałem pół metra włosów do skrócenia... Wojciech Oszołomiona (1) Dzisiaj miałam niesamowitą przyjemność oddać się w ręce Rafała - mistrzostwo... Lewelka Patrycja - opinia (1) Rewelacyjna obsługa!Szczerze polecam:) Patrycja Mistrzostwo (1) Lepszego salonu fryzjerskiego w Trójmieście nie ma. Fryzjerzy i cała obsługa... Artur W. Na każdą ocenę trzeba zasłużyć (1) A w szczególności na tę obiektywną, umiarkowanie entuzjastyczną :) Barber... Kasia Nigdy w zyciu nigdzie indziej nie pojde! (1) Obsługa rewelacja! Czulam sie swobodnie, bylo zabawnie, pyszna kawka:)... Moricee Polecam :) (1) Świetna atmosfera, dobra muzyka, smaczna kawa, ale przede wszystkim... Elwira RAFAŁ THE BEST !!! (1) Zdecydowanie na TAK i zasłużona 6!!! Wyjątkowy klimat salonu tworzą ludzie... lidia zadowolony (1) Ogolnie jestem zadowolony - aczkolwiek cena powinna byc 'nizsza' ;) jack Gorąco Polecam !!! (1) Miałam okazję strzyc się u Rafała. W końcu mam fryzurę o jaką mi chodziło.... Natalia Sebastian (1) POLECAM, za kreatywność, świeże spojrzenie, za ogólnie panujący dobry nastrój... Kobieta