Kompletny brak szacunku dla czasu klienta! (2) Do Barber Shopu chodzę od ponad roku, bo zwykle byłem zadowolony ze... Paweł Polecam (1) Bardzo przyjemna atmosfera. Profesjonalna obsługa. Jestem bardzo zadowolona z... Karolina Super (1) Fajni fryzjerzy, wręcz rodzinna atmosfera, pozartowalismy pośmialiśmy sie,... Michał
Kręconowłosym polecam Adriana (1) świetnie poradził sobie z moimi kręconymi włosami, bardzo rzadko zdarzało mi... D Rewelacja! (1) Pierwsze farbowanie włosów w życiu i cudne ombre wykonane przez Adriana!... Kasia po prostu najlepsi (1) najlepszy salon fryzjerski w PL :-) fantastyczni ludzie, pełen... marta pająk Wiedzą, co robią :) (1) Druga wizyta - po pełnym zadowoloeniu z pierwszej :) Farbowanie + strzyżenie... Beata Marna obsluga, znosne strzyzenie,nie wroce (1) Wracam wlasnie z Barber Shopu i jestem lekko zawiedziony. Spoznilem sie 7... Marcin Perfekcja (1) Moje wlosy rosna w kazdym możliwym kierunku, latami były nie do ogarniecia.... Adam Szymanski super (1) korzystałem już z usług Barbera ale pierwszy raz usługa została wykonana... Krzysztof Polecam serdecznie! (1) To była moja pierwsza wizyta i wiem już, że nie ostatnia. Wyszłam z salonu z... Joanna Odwołano wizytę w momencie zgłoszenia się w salonie (w dniu zamówionej usługi). (1) Zarezerwowałam wizytę z dwumiesięcznym wyprzedzeniem. Po przyjściu do salonu... Magdalena Pełne zadowolenie :-) (1) Polecam wszystkim niezdecydowanym lub poszukującym swojego fryzjera :-)... Agata raj dla kręconych włosów (1) W końcu spotkałam fryzjera, który wie jak zająć się kręconymi włosami!... Dorota Polecam ! (1) Świetny salon, atmosfera na 6+ i rewelacyjne czesanie. Polecam Beatkę :) Marika Kamil - opinia (1) Seba jestes nie zastąpiony!!! Bylem u Ciebie miesiac temu. Dokladnie... Kamil Barber Shop - najlepszy zakład fryzjerski w Gdańsku (1) Po długim czasie poszukiwań i sprawdzania salonów fryzjerskich stwierdzam... Ania Natalia - opinia (1) Sympatyczna atmosfera, profesjonalne podejście do klienta. Mimo, że... Natalia Wspaniale (1) W październiku umówiłam się do Beaty na pixie cut z rozjaśnianiem. To było... Lula ADA - opinia (3) Wahałam się czy przyjść czy nie. Myślałam że kolejny fryzjer nie zrozumie o... ADA