Nie dumać, tylko iść! (1) Fantastyczna atmosfera i podejście do klienta. Zostałam zapytana o moje... Agata Polecam Rafała (1) Jestem bardzo zadowolona po koloryzacji u Rafała, zadanie nie było łatwe,... Kasia Zebra - opinia (1) Świetne miejsce dla kazdego kto chce mieć cos fajnego na głowie! Jak nie masz... Zebra
wzór! :) (1) Polecam!!! Jakość usług i zadowolenie klienta na najwyższym poziomie:)... Natasza Najlepsi w mieście! (1) Najlepsze miejsce na świecie, gdzie każda kobieta poczuje się jak księżniczka... PauLee Polecam (1) Polecam. Profesjonalny fryzjer. Dobre doradztwo. Dobre cięcie. Fajna... Anna Pan Radek (1) Jestem stałą klientką , kolejny raz byłam u pana Radka. Po tej wizycie nie... Sylwia Najlepiej! (1) Trafiłam z daleka, po wielu nieudanych strzyżeniach w mojej okolicy. Za... Em najlepsi! (1) Szukałam długo w necie najlepszego fryzjera w trójmieście, zdecydowałam się... marta Miejsce ludzi z pasją i wiedzą - Polecam! (1) Nie lanserskie, klimatyczne miejsce, gdzie spotykasz ludzi, dla których... Mohja Super! (1) Polecam posiadaczom bród! Radek i Rafał są mistrzami! Michał Szczerze polecam! (1) Niezwykłe miejsce wśród salonów fryzjerskich. Bardzo dobra, fachowa obsługa,... kz Rewelacyjny (1) Rewelacyjny fryzjer, świetne miejsce, dobry klimat, pozytywna atmosfera,... Sta Lore Warto dla samej atmosfery!!! (1) Bardzo pozytywne miejsce. Chwilę po wejściu czujesz się jak u dobrych... Martucha Kapitalny salon! (1) Do Barbershop'u, trafiłem przechodząc obok, dosłownie z ulicy. Wolne miejsce... Marcin Profesjonalnie i miło (1) Barber Shop - miło i bardzo naturalnie , każdy klient, a jestem starszą... Aleksandra Profesjonalnie i miło (1) Jeżeli szukasz wysokiej jakości ale bez nadętej atmosfery to jest to miejsce... Filip rewelacja! (1) Byłam i będę systematycznie wracać ;-) Fryzura dobrana do mojego stylu i... Dagmara rewelacja (1) jak dla mnie rewelacja pod każdym względem.. atmosfera iście sielska.. :-)... Emi maria - opinia (2) Wzorowy salon. Klimat, obsluga - pierwsza klasa :) a Aneta- specjalistka! W... maria