Jak najbardziej polecam! (1) Wybrałem się do tego salonu za namową żony, twierdziła że tutaj zrobią w... Grzegorz Najlepiej :D (1) Salon na 6! Polecam Adriana który zrobił z moimi włosami to o co mi... Marti Keratyna (1) Jestem po zabiegu keratynowym, robionym przez Adriana (młody, blond włosy) i... Judi
najlepsi :) (1) megazdolna ekipa młodych ludzi ze świetnymi pomysłami! weszłam przez... rudzielec POLECAM (1) szczerze polecam, myślę, że wszyscy już napisali, że pracują tam zawodowcy... Rafał Kratywnie, ale zawsze twarzowo - Aneta jest mistrzem! (1) Czasem gdy widzę nowoczesne strzyżenia - tak nietwarzowe, że szpecą zamiast... Lucy Wyjątkowe miejsce dla wyjątkowych ludzi (1) Wyjątkowo profesjonalna i miła obsługa, jakość usług na najwyższym poziomie,... Ania P Najlepsi (1) Pro obsluga, dobra cena, wszystko na najwyzszym poziomie. Polecam Wasyl Barbershop na 6 (1) Klimatyczne miejsce, rewelacyjne usługi, super atmosfera i przemiła obsługa.... Maria Krefta Hipsterski Barber (1) Polecam mocno. Znają się na rzeczy, fajny klimat, kawa i 45 minut przyjemnej... Klient :))))))) (1) Po raz kolejny Adrian poprawił mi humor, a co ważniejsze fryzurę. Bardzo... Kobieta o rdzawych włosach ZROBILI NA MOJEJ GŁOWIE REWELACYJNĄ FRYZURĘ !!!!!! (1) Nic dodać, nic ująć. Trafiłam do salonu z polecenia znajomej :) Co się... Magda Super!!! (1) Mega polecam wszystkim niezdecydowanym niewiedzącym, co zrobić z fryzurą.... Papi DLa mnie rewelacja :-) (1) Moje włosy oddaję TYLKO i wyłącznie w ręce ANETY:-) Przeszłam już wiele... Ania Jestem zachwycona (1) Bardzo długo szukałam takiego salonu i takiego fryzjera. Potrzebowałam... Daria Polecam (1) Od lat strzyżę się u Radka. Wysoce cenię sobie jego profesjonalizm oraz... Łukasz Igielski najlepsi!! (1) Przed pójsciem do fryzjera trzęsły mi się ręce ze strachu, ponieważ... Kasia Radek! (1) Radek - profesjonalista w każdym calu. Świetnie dobrana fryzura, staranne... Agnieszka kretywni fryzjerzy, można powierzyć im swojewłosy:-) (1) Polecam gorąco, zwłaszcza moją fryzjerkę Anetę-zawsze świetnie dobierze... Julia Polecam Rafała Sikorę (1) Przyszlam w ciemno. Nigdy wczesniej nie bylam w Barber Shop. Ciął mnie Rafal... Marta