Polecam (1) Barbershop według mnie nie jest zwykłym zakładem fryzjerskim tylko miejscem... Artur Polecam :) (1) Ogólnie mega i polecam z czystym sumieniem Gregory Polecam (1) Mimo, że mieszkam w innym mieście, zawsze gdy przyjeżdżam do Gdańska, umawiam... Katarzyna
Artyści, nie rzemieślnicy. (1) Zakład godny polecenia nawet najbardziej wymagającym klientom, którzy... Ponik Naprawdę warto (1) Ja już znalazłam swojego fryzjera w Barbershop - to Sebastian. Świetnie... Anka Sao - opinia (2) Czesc. Jak najbardziej polecam Barber Shop. Swietni fryzjerzy i mila... Sao Świetnie (1) Jestem bardzo zadowolony. Przemiła, kulturalna obsługa, niskie ceny no i... Marek C bardzo fajny fryzjer :) (1) podoba mi się bardzo wystrój i klimat tego miejsca. Ceny są jak wszędzie, a... Gościówa Super!!! (1) Najlpeszy salon w 3city! Super obsluga, swietbi fryzjerzy. W koncu ktos... Pyza Najlepszy zakład fryzjerski w Trojmieście!!! (1) Najlepszy zakład w 3city! a sprawdzałem już chyba wszystkie... Obsługa i... Bartosz B najlepszy salon w trojmiescie ! (1) Polecam !!! rewelacyjny klimat, profesjonalni fryzjerzy z pewną ręką i... dominika Polecam (1) Byłam ostatnio po raz pierwszy w salonie BS ( do tej pory korzystałam z usług... Kasia strzyżenie męskie (1) barber znaleziony przez przypadek, świetny wystrój, atmosfera, ludzie i... Andrzej Polecam bardzo... (1) Polecam, bardzo dobry zakład, wspaniała obsługa i mila atmosfera, super... Dawid Bardzo dobry zakład fryzjerski (1) polecam, bardzo dobry zakład, wspaniała obsługa i mila atmosfera, super... Patryk klientka:) (1) bardzo podoba mi się jakość obsługi i kreatywne propozycje...lubię zmiany ale... klientka TOMasz - opinia (1) Chodzę od początku powstania zakładu, zawsze wychodzę zadowolony i zawszę... TOMasz Polecam szczerze jestem bardzo zadowolony (1) byłem pierwszy raz z polecenia kolegi do Sebastiana. Na początku pomyślałem... Mariusz Prostowanie keratynowe (1) W BS zjawiałam się ze względu na fryzjera Radka. Wcześniej byłam u niego w... Aniaa Polecam Sebastiana (1) W zeszłym tygodniu byłam w Barbershop u Sebastiana. REWELACJA. Chłopak ma... Marta