smacznie i tanio (1) chodzę na lunch codziennie, zawsze znajdę coś dla siebie, do tego nigdzie nie... Monika Coś się popsuło (1) W zeszłym roku bywałem tu często i lubiłem ich jedzenie. Było różnorodnie i... Teflon porażka (1) Trafiłam tu z kuponem z Grouponu. Porażka.... Drogo!!! Nikt nie napisał, że... Joanna
Bazar niesmaków (1) Dania bez smaku, a do tego niedomyte talerze. Nie polecam nikomu. Adam Nie polecam (1) Jedzenie jest beznadziejne. Kupony obiadowe pewnej firmy szkoleniowej powinny... Krystyna Nigdy więcej nie zjem tam naleśnika (1) Jadłem dwa razy, to było straszne! niron polecam Bazar Smaków (1) Byłam wczoraj w Bistro i powiem że jak na stołówkę jest tam całkiem... Kasia Kiepski lokal (1) Pracuję w okolicy i czasem (coraz rzadziej) zachodzę na obiad, za każdym... Małgorzata Nie polecam (3) Ceny do najniższych nie należą a porcje średnie/małe - 2 daniami nie każdy... Student Nie polecam - mdłe jedzenie (1) Jadłem tam ok 15 razy w różnych okresach czasu jedynie z musu, więc mogę już... MarekP Niedoprawione dania, karygodna obsługa (1) Menu: pół roku temu można było zjeść coś z kuchni włoskiej czy indyjskiej,... Michał coraz gorzej.. a mogło być tak smacznie! (1) Czytałem właśnie komentarze poprzedników i mam podobne odczucia. Byłem fanem... Andrzej T (dawniej częsty klient Było świetnie, jest tragedia! (4) Byliśmy stałymi klientami tego baru głównie ze względu na indyjskie menu i... A O nie (2) Nie dzięki nie polecam nic dobrego. Naki Dobry stosunek jakości do ceny (1) Stołuję się od kilku miesięcy w Bazarze i jest to optymalne rozwiązanie na... Kasia niewykorzystany potencjał (1) Bazar smaków wyszedłby na lepsze gdyby chyba skupił się na jednej,... ap-ch Nie rozumiem (1) Nie rozumiem jak można prowadzić aż tak złą knajpę? Knajpa ma ogromny... zniesmaczona Było dobrze ale niestety już nie (1) Plusy: miejsce, lokal Minusy: Bardzo obniżył się poziom serwowanych dań,... Pacyn koszmar (1) Jedzenie bez smaku, zimne. W trakcie zamawiania kilkakrotnie okazało się, że... klient Walentynkowa oferta (1) Pierwszy raz w Bazarze byłem na początku działalności lokalu, kuchnia... Adam