Kuchnia z 4 stron swiata, cwaniactwo typowo polskie. Nie polecam ! (4) Tuz po otwarciu „restauracji” jedzenie bylo dobre i... rozczarowana nigdy więcej tam nie pójdę (1) Smak potraw to porażka, wszystko zalane ciężkimi sosami, żeby zamaskować... natalia Dobrze zjesz, niewiele zapłacisz. (2) Na wejściu zapach stołówki,albo "mleczaka" Co na starcie odstrasza.. Nie... tomekkucharz
znów zmiany (1) Dziś niestety nie zjadłam śniadania ... gdyż zmieniono godzinę otwarcia. Z... anna z biura nigdy wiecej! (1) chcialem dzisiaj zjesc szybki, dobry obiad. Zamowilem lososia a moja... szymon Wszystko ok, gdyby nie obsługa... (1) Jedzenie na plus - kurczak masala i ryż cytrynowy z groszkiem super, zestaw... katarzyna Tesco (2) Może być ceny jakość i obsługo jak w Tecsco,jadłem zypy mega słabo sama... Madera System platnosci taki, ze sie odechciewa jesc (2) Zaszlysmy dzis z kolezanka z pracy na zupke do Bazaru. Poniewaz system... Monika Nie polecam (1) Bardziej stołówka niż restauracja. Jadłam tam trzy razy ponieważ pracuję w... Agata Po czterech probach poddaje sie (1) Niedawno zaczelam pracowac w okolicy i cieszylam sie, ze bedzie blisko... Pobliski Pracownik Jakość adekwatna do ceny (1) Pomimo, że lokal ma mało wspólnego z nazwą "restauracja", bo system jest... Radek z biura Polecam!!! (1) Pyszne jedzenie w przestępnych cenach. Wspaniała obsługa i fajny wystrój.... Anna Klientka (1) bardzo dobre jedzenie w przystępnych cenach, miły wystrój, grzeczna obsługa,... Sylwia Fajne miejsce z 4 kuchniami świata (1) Odwiedziliśmy z mężem kilkakrotnie. Dobra jakość potraw, szczególnie ciast w... Katarzyna i Darek Piątka na szynach ;) (1) Restauracja, a raczej bistro wyjątkowe. Z widokiem na basen oraz ulicę... M.C. restauracja na 5+ (1) Odwiedzam Bazar Smaków bardzo często od pierwszych dni zaraz po otwarciu.... M.P Wystrój i obsługa ok, ale jedzenie.... (2) Byłem kilkakrotnie z ciekawości i fakt, ze bardzo blisko. Po 5 próbach, 3razy... mistrzu1970 dobra 4ka (1) byłem tam ponad 10 razy. Zawsze miło szybko i przyjemnie. Polecam. Choć... borko Polecam :) (1) Odwiedziłam restaurację razem z moim mężem, początkowo byliśmy... Małgosia Jest naprawdę słabo, absolutnie nie polecam (2) Poszliśmy w 5 osób spacerkiem z biurowców Arkońska, chcąc spróbować czegoś... Marek