pozytywne zaskoczenie (1) Do restauracji trafiłam dziekidegustacji, zostalam zaczepiona na ulicy,... Daria GORĄCO POLECAM!!! (3) Doskonałe jedzenie, super obsługa, klimatyczne wnętrze... Ceny rewelacyjne!... Agat dylemat (3) byłem z ukochana swoja na śniadanku jak i na obiadku. obsluga mila ale... Pgilu
REWELACJA - POLECAM!!! (1) Byłam w zeszłym tygodniu z rodzicami na imieninowym obiadku - jedzonko... e. czy oni na pewno wiedzą co robią? (1) mieliśmy przyjemność zawitać z grupką znajomych w owej restauracji o ile... lubiący dobrze zjeść czy oni na pewno wiedzą co robią? (1) mieliśmy przyjemność zawitać z grupką znajomych w owej restauracji o ile... lubiący dobrze zjeść Bywam często (1) Jedzenie Bardzo smaczne, fajny klimat, pracownicy za "ladą" Bardzo mili,... Jakubek Super klimat (1) Bardzo fajna restauracja. Miła i pomocna we wszystkim obsługa, wszystkie... Anna nigdy wiecej (1) wczoraj z rodzinka poszlismy na obiad po uslyszanej reklamie w radiu i... rodzinka Gdańsk Na dobry poczatek :) (1) Byłem, posmakowałem, pooglądałem. Czysto, wręcz sterylnie, sympatycznie,... Dariusz P Śmiech na sali... (1) Unikatowy system nabijania zakupów na karty wręczane przy wejściu - więcej z... KUba S. nie polecam (1) Zamówiona pizza była mała, cienka, przypalona i z małą ilością składników (po... pit Zawiedziony (1) Witam. Zacznę od dobrych stron. W środku jest schludnie i ładnie. Szczególnie... Przemek tak naglosnione a rewelacji niea (1) W srodku ladnie i nic pozatym. Ceny dosc wysokie do porcji. Jedzenie... majkimar Byłem, zjadłem i nie wrócę. (1) Takie miejsce które mocno kojarzy mi się z resturacją Ikea. Na wejściu... Marcin B