Bardzo przeciętna (2) Obsługi i klimatu nie oceniam-jedzenie było na wynos. Dania wyglądają ładnie... Ada już nie stały bywalec - opinia (3) Menu dość szerokie, ale wegetariańskich dań prawie nie ma... Zwykle te... już nie stały bywalec Nie polecam (1) Odwiedziłam dziś to miejsce z 3 koleżankami. Wystrój jest schludny, ale ma... Hania
rewelacja (1) Polecam kazdemu kto szuka dobrej kuchni,poszukujacym alternatywy dla... zadowolona nawet ok (1) Dziś byłam pierwszy raz ogólnie jedzenie smaczne i na pewno tam wrócę... Nina Jak na pierwszy raz to (1) Fantastycznie :) miła obsługa ,menu bardzo duże może nawet zbyt... AB pierwsze takie miejsce w 3-city (2) Witam, to pierwsza restauracja w 3-city z 4 kuchniami, pomysł ... szkoda że... sous chef Anna Kowalska Gdańsk za pół ceny (1) Odwiedziliśmy restauracje w czasie promocji -50% . Byliśmy zaskoczeni dużymy... Martyna nie polecam (1) Bazar smaków to restauracja, która mnie mocno rozczarowała. Korzystając z... WOBONK Kolejny raz się nie zawiodłem!!! (1) Dzisiaj kolejny raz byłem z rodziną w Bazarze Smaków na niedzielnym obiedzie... Maron dziwne miejsce, i na tak, i na nie... (2) jadlam tam 2x, smakowalo mi bardzo, ale obsluga to dramat, nidoinformowana,... marta Szybko, tanio i w bardzo miłej atmosferze (1) Można powiedzieć, ze jestem już stałym bywalcem :) Pyszne jedzenie,... daniel Do wiadomości właścicieli (1) Ostatnio będąc u Państwa w Bazarze Smaków w Oliwie, dowiedziałem się, że... Stały bywalec I tak i nie (1) Byliśmy tam ze znajomymi, pierwsze wrazenie, to ekstra wystroj, natomiast... Basia Słaby punkt - jakość jedzenia (1) Fajny pomysł, przyjemny wystrój, bardzo miła obsługa, ceny dość przystępne,... Nadia .... (1) Wybraliśmy lazanię + kotlet rybny z ziemniakami i gotowanymi warzywami.... Joanna . (1) Restauracja godna polecenia. Z pełną odpowiedzialnością mogę powiedzieć że... Rafał Polecam (1) Hmm wiec co tutaj duzo sie rozpisywac. Mega pozytwne wrazenia . Obsługa... XXX Byłem i z pewnością wrócę (1) Odwiedziłem Bazar, gdyż wielu znajomych z uczelni polecało. Ciekawa koncepcja... Labosom Pozytywnie (2) Zupełnie nie rozumiem tych negatywnych opinii (widzę, że konkurencja już... AnnaK