Super ceny, super obsluga, wysmienite jedzenie :) (1) jak dla mnie nie ma lepszej restaurcji od Big Apple w Gdansku :) tak trzymac.... Kasia Rewelacja (1) Absolutnie polecam wszystkim łasuchom! Byłem dzisiaj i już od wejścia... MichalS Super!! (1) Byłam w tym lokalu trzeci raz ( dziś przyjechałam specjalnie z daleka) -... Monika KW
super! (1) Koniecznie musicie odwiedzić! Zajrzałam tam przypadkowo. Jest ślicznie,... gość krzysio - opinia (1) Ładnie, czysto, świeżo. Miejsce zostało mi zaprezentowane jako coś w stylu... krzysio super (1) wszystko na plus - smaczne jedzenie, obsługa, dobre ceny (zwłaszcza za takie... ninurta Kasia - opinia (1) Świetne jedzenie, przemiła obsługa a i nie zbiedniałam :) na pewno wrócę tam... Kasia Czysto, świeżo, miło i smacznie!! (1) Po zupie i drugim daniu nie chcialo mi sie wstawac z kanapy... a jeszcze... Smakosz SZOK! tak grzecznie, kulturalnie i uprzejmie, smacznie i tanio! SZOK (1) witam, wpadliśmy w drugim dniu funkcjonowania lokalu i byliśmy baardzo... agnieszka i mateusz