polecam (1) Bardzo polecam. Zbieraliśmy sie z pojsciem bardzo dlugo i sami nie wiemy... kolano Ola - opinia (1) Zdecydowanie nazwa restauracja tutaj nie pasuje- jest to bar samoobsługowy.... Ola NAPRAWDE DOBRZE (1) MILO CZYSTO I NAJWAZNIEJSZE SMACZNIE ANDRZEJ
Godne polecenia (1) Można zjeść i tanio i drogo - jak kto lubi. Mamy obiad i za 12zł i za 35zł.... Tomasz bardzo smacznie i nie drogo (1) potrawy jak w bardzo dobrych restauracjach tyle, że cena wielokrotnie niższa,... marcello ogólnie ok (1) Jedzenie smaczne, obsługa ok, wnętrze estetycznie, aczkolwiek trochę skromne... pawel Mateusz - opinia (1) Niewatpliwie na pochwale zasluguje obsługa ktora wedlug mnie jest na wysokim... Mateusz Tommy - opinia (1) Byłem przypadkowo, po prostu szukalismy knajpy na szybki obiad. Pod tym... Tommy Przeciętnie (2) Przeczytałem dużo pozytywnych opinii, więc postanowiłem odwiedzić. ........ Maciek Może być (1) Po pierwsze słowo "restaurant" w nazwie jest wielce mylące. Pod względem... Paweł Jest dobrze! (1) To była nasza pierwsza wizyta - niedzielne popołudnie, wielu chętnych w... Łoś Superktoś muzyka (1) To była moja kolejna wizyta w Big Apple i kolejna pozytywna. Jedzenie jak... madziara jacek - opinia (3) super, super, super :) jacek Skąd ten zachwyt??? (3) Witam, jedzenie jest jak w zwykłym barze mlecznym(wybór trzeba powiedzieć... darek Apple (1) Nie przesadzajmy z tymi zachwytami.Na pewno nie elegancko,ale normalnie.Na... julianek30 POLECAM ! (1) To była moja pierwsza wizyta i na pewno nie ostatnia! Bardzo eleganckie... Marian Szybko i smacznie (1) Największym atutem tej restauracji jest niewątpliwie jedzenie.Świetna... Łukasz Apple (1) Odwiedziłem wczoraj tą restauracje i jestem pod wrażeniem.Wystrój nowoczesny... PIOTR Big Apple (1) Aż wstyd się przyznać, że dopiero odwiedziłem restaurację, zdecydowanie będę... Mikolaj Menu (2) Czy restauracja ma stronę internetową gdzie można by przeczytać menu? jaoz