Aleksandra - opinia (1) Bardzo smaczne i zróżnicowane menu, każdy bez problemu znajdzie coś dla... Aleksandra Jarek - opinia (1) Bardzo smacznie a żołądek mam wrażliwy :) duży wybór obsługa bardzo miła no... Jarek Dobrze (1) Po raz pierwszy byłem w tym lokalu, wyciągnęli mnie znajomi na "szybki obiad"... Tom
bardzo smacznie , niezbyt drogo iprofesjonalna, przemiła obsługa (1) bardzo smacznie za takie same albo i znacznie mniejsze i gorsze potrawy... Janusz Zawiedzony (4) Po przeczytaniu opinii na trojmiasto.pl myślę sobie super miejsce, ale po... Piotr Porażka (5) Czytając opinie na forum wybrałem się z rodziną na obiad.Spodziewałem się... Andy uwagi (2) Witam. Zamówiłem wołowinę po tajsku pikantną. Nie do konca skojarzylem wagę... klient średniak (1) Byłem tam przypadkiem, jedzenie średnie jakieś takie jak barze mlecznym nie... FBI orgazm w żołądku :) :D :D :) :) :) :) :) (1) weszliśmy przypadkiem, na początku męska część naszej ekipy narzekała, że... Mimi Perfect! (1) Wpadliśmy do lokalu w sobotę ze znajomymi. Na kacu polecono nam żurek i... zkacowany Super (2) Bardzo pyszne i świeże żarcie. Obsługa ok, w ogóle nie przeszkadza mi, że ze... Monika Jedzenie pyszne - obsługa mało kompetentna (1) W Big Apple bywam z mężem od dawna jednak zmieniło sie coś na gorsze,... Magdalena i Dariusz szybko, bardzo smacznie i zdrowo a ceny umiarkowane (1) rozumiem, że konkurencja cierpi widząc tłumy a Big Aple, genialne miejsce a... grzechu Janusz P. - opinia (2) Polecam lokal za zdrowe posiłki, które są w nim serwowane oraz za obsługę -... Janusz P. bardzo smaczne i urozmaicone jedzenie (1) profesjonalna i przemiła obsługa, bardzo ładne jak na sieciową restaurację... tomek Pyszne posiłki i przystępne ceny :) (1) Big Apple to zdecydowanie jedna z najlepszych restauracji samoobsługowych w... Jolanta Murawska Iwona - opinia (1) Witam. Byłam pierwszy raz gościem w Big Apple tydzień temu. Zwróciłam uwagę... Iwona Polecam (2) Po raz pierwszy korzystalam z Panstwa restauracji i przyznam ze jestem mile... Marta Rozczarowanie... (2) Niestety, ale to juz nie jest ten sam lokal co kiedys... Ida teraz na... Ona Doskonale jedzenie i przemiła , kompetentna obsługa (1) Super miejsce na szybkie zjedzenie dobrego obiadu , zdrowe i smaczne a i... Fuks