niemiła obsługa, drogi ceny, brak korelacji z jakością! (1) miano "Restauracji" to spora nobilitacja dla tego lokalu, to czego brakuje... Łukasz Szybko to najważniejsze (1) dobre miejsce na szybki, obiad, mogłoby być więcej dań wegetariańskich, stały gość świetne bistro! (1) Big Apple to wyjątkowo udane bistro w Trójmieście. Od wielu miesięcy wpadam... Marek z Sopotu
pyszne i zdrowe jedzenie dla tych co stale nie maja czasu (1) Zawsze się spieszę do pracy z pracy, nie mam czasu gotować w domu a nie... stała klientka coś się popsuło (1) jemy w big apple od chwili otwarcia lokalu, ale ostanio robimy to coraz... stały klient zawiedzony (1) Posiłki niesmaczne, zimne i drogie, jak za ta cenę to szału ani rewelacji nie... Filip M Super (1) Naprawdę pyszne jedzenie. Nie wiem czy gdziekolwiek w Trójmieście można... Ala Tak trzymać ! (1) Miła niespodzianka, pączek do śniadania od firmy. Restauracja pamięta o... stały kilent metalowe opiłki w zupie:( (5) Umieściłam swoją opinię o Big Apple pod artykułem, reklamującym zdrowe i... Agnieszka P. smacznie i tanio:)) (1) Bylam juz w Big Apple kilkakrotnie z rodzina i musze powiedziec ze mile mnie... Aneta Smakowicie (1) Trafiłem do BIG Apple z polecena. Nie zawiodłem się. Smacznie czysto i... Radeczek B. dostawy na telefon (1) Do tej pory korzystałem z kuchni "Big Apple" wspólnie z moimi koleżankami i... Maciej Świetne miejsce. (1) Do Apple chodzą dość często ze swoim chłopakiem. Ceny są przystępne, a... Syl egzeko najlepsza restauracja w trójmiescie (1) JEDZENIE KTÓRE OTRZYMALISMY SPEŁNIA WSZYSTKIE NASZE OCZEKIWANIA. EGZEKO... SKLEP ERA Można nie doczekać... (1) Zamowienia na telefon to po prostu skandal! W dniu dzisiejszym czekalem ponad... Zdegustowany klient Kawał dobrej roboty (2) Ogólnie polecam, przedewszystkim smacznie i estetycznie, dania są teraz... Trójmieszczanin Pysznie i szybko (1) Po raz pierwszy pojawiłam się w BA z polecenia. Teraz, gdy jest okazja... Marta Szanowni Państwo (1) Pojawiła się dzisiaj opinia pani Agnieszki P. co do której powinieniem jakoś... Radek pysznie i szybko (1) Odwiedzilam Big Apple w czwartek, bylam tam z moim partnerem. Wielu moich... Anna smacznie i zdrowo:) (2) Bardzo smaczne jedzenie tak naprawdę jest bardzo mało restauracji w... nulka