Gratulacje bardzo smaczne jedzenie na dodatek duży wybór no i dużo klientów (1) wcale się nie dziwię, że zawistni konkurenci wpisują tu swoje opinie a tłumy... Marcin Z czystym sercem polecam. (1) Przemiła obsługa, świetne jedzenie, przestronna czysta sama, przewijak i... Marta a ja nie polecam (2) Wybralismy sie ze znajomymi. Obsluga byla wrecz zdretwiala. Stali jak kukly:)... Caro
Super jedzenie, super katering świąteczny (1) Jemy prawie codziennie w Big Apple od dwóch lat. Postanowilismy spróbować i... Grazyna z mężem Idelna na rodzinne obiady!Polecam (2) Odwiedziłam dziś restaurację (16.02.) wraz z całą rodziną. Dla malutkiej... Zofia Zawiedziony (1) Rozgotowane ziemniaki, przeslodzone surowki i wyschniety devolaj bez masla...... Darek Polecam !!! (1) Polecam ! Witam, jadam w "jabłuszku" już jakiś czas. Bardzo dobry pomysł na... Krawaciarz ;) ja - opinia (2) Jedlismy w BA w lipcu. Akurat weszlismy po 20, jedzenie bylo ok, ale bez... ja Fantastycznie POLECAM!!! (1) Od progu wita uśmiechnięty pan z obsługi i sympatycznie zachwala potrawy,... Ela smacznie (1) smacznie rasia Bardzo smacznie i na dodatek szybko! (1) Jedzenie lepsze niż w restauracji za połowę ceny a na dodatek szybko i wiem... Kostek naprawdę bardzo smacznie (1) już po frekwencji widać, że jedzenie jest bardzo dobre i właściciele wiedzą... george big apple (1) Miła obsługa, smaczne jedzenie i fajna muzyka w tle. Zniżka dla studentów na... Sandra Jest ale (1) Pomysł z kuchnią dietetyczną w 10! Niestety szef kuvchni nie zadbał o to by... Pani Go super bistro (1) świetna alternatywa dla fastfodów, normalne jedzenie podane szybko, smaczne,... Darek Jedzenie pyszne, ale brakuje Internetu! (1) Bardzo smaczne śniadania, obiadu jeszcze nie jadłem, ale zdziwiło mnie że nie... Adam Polecam (1) Już kilka razy byliśmy tam na obiedzie i za każdym razem wychodziliśmy... Aga rewelacyjny bar (1) Miejsce dla tych co szukają restauracji, żeby po prostu zjeść szybko posiłek,... am Tylko BA! (1) Tak bardzo zaluje, ze BA jest tylko na Zabiance. Przydalby sie taki lokal na... Marta Kto może niech korzysta (1) Alternatywa dla McDonald's :) Zresztą co tu porównywać, nikt nie zje w fast... Aleksander