BikeMaster

Salony i sklepy motocyklowe

Gdańsk, Franciszka Schuberta 1A/2

POLECAM !!! POLECAM !!! (2) Nie mogę się nadziwić czytając negatywne opnie na temat BIKEMASTER dlatego... Jacek nic ciekawego (1) nic ciekawego tam nie ma z zalem stwierdzam ,a mieszkam ze 3 km od tej... czesłaf Niewiarygodni (1) Witam. W czerwcu szukałem dla siebie VFRke. Jako, że mieszkam w Słupsku... Michał
Wtopa... (2) Byłem w zeszłym tygodniu oglądać Suzuki SV 650 z rocznika 2005, a więc tak...... Szymho Na granicy prawdy.... (1) Byłem niestety klientem bikemastera...Z przekazów wiem ze może kiedyś byli... Piotr Yamaha Drag Star 650 (1) Z przyjemnością oznajmiam, że transakcja wzorcowa. Motocykl jak w opisie,... ZP APRILIA MANA (1) Motocykl rezerwowałem jeszcze przed sprowadzeniem z wyspy, wpłaciłem zaliczkę... Arkadiusz Ambroziak Lipa naciągana ;) (2) Motor który miałem zamiar kupić, po sprawdzeniu w serwisie okazał się... rr sprawdzcie przed zakupem moto w serwisie (1) Mimo zapewnien wlasciciela ze moto jest z idealnym stanie i jest prosty, po... szczota Yamaha (1) Kupowałem swoje pierwsze moto u nich. Ogólnie moto w miarę ładnie pracowało... Y Polecam!!! (1) POLECAM wszystkim. Ja jestem bardzo zadowolony.Fachowe doradztwo i zero... Mazzi POLECAM!!! (1) Witam. Jak najbardziej POLECAM ta firme.Konkretni ludzie,fachowe doradztwo... Mazzi !!! (4) Byłem zainteresowany motocyklem, a że jestem z daleka to postanowiłem żeby mi... poszkodowany kolejny poszkodowany - opinia (1) Rok temu kupiłem od nich FZ6. Kupiłem go pod wpływem emocji. Był to mój... kolejny poszkodowany POLECAM !!! (1) Motocykl upatrzyłem sobie przez internet, zadzwoniłem, wypytałem o szczegóły,... maras kawasaki 636 (2) polecam wpożo ludzie i uczciwi jestem wpełni zadowolony z zakupu kawa GSXR 600 (1) Polecam !!! Pełen profesjonalizm,super obsługa.Można kupić na prawdę dobry... GSXR 600 Kawka (1) Polecam! Ludzie w porządku i uczciwi zakup bez zgrzytów :-] MISIEK