Puntk przenisony. (1) dzisiaj chciałem oderbrać telefon z naprawy z serwisu na Wałach Jagelońskich,... Tom Wymiana pęknietego wyświetlacza w telefonie Nokia Lumia 820 - punkt we Wrzeszczu (1) Telefon zaniosłam do serwisu w czwartek, w piątek był gotowy. Miła i szybka... Nika TO JEST SERWIS AUTORYZOWANY!!!!!!?????? (1) Dzwonię i pytam ile kosztuje naprawa IMEI w Galaxy S3 skopanym poprzez złe... Martin
Oddałam do nqaprawy tablet samsung galaxy note ne8000 (1) Jestem mile zaskoczona realizacją obsługi. Oddałam w poniedziałek tablet do... Sylwia Kasia - opinia (1) Oddałam telefon z pękniętym lcd szybko i sprawnie wszystko załatwione telefon... Kasia Nie polecam (1) Oddałam telefon do naprawy na gwarancję, był "naprawiony" już na drugi dzień.... Paulina Miło i profesjonalnie - polecam! (1) Zaniosłem Nokię mojej Mamy z pękniętym ekranem i panelem przednim (po upadku... Narciso Mimo negatywnych opinii oddałem telefon do naprawy (1) Dla mnie ekstra. Po dwóch dniach telefon na gwarancji został naprawiony i... KM Paranoja (1) Obsługa fatalna - czekałam na informacje na temat wyceny wymiany elementu... Klientka Poziom obsługi oraz kultury osobistej pracownika - żenujący. (1) Kilka dni temu oddałam swój telefon do naprawy do serwisu BIMIT-BIS, tylko... Julia nie polecam (1) Oddałam Nokie C6 do naprawy, miałam problem z wyświetlaczem, przestał się... Oliwia OMIJAC TEN SALON (2) WITAM NIEDAWNO DALAM DO NAPRAWIENIA ZEPSUTY GLOSNIK W TELEFONIE ( na... NINA Szybkie i skuteczne naprawy (1) Oddalem dwa telefony do naprawy, jeden zostal zrobiony jeszcze w tym samym... Artur obsługa fatalna (1) W salonie czułam się jak intruz. Najpierw czekałam aż pracownik zakończy... Ilona Nadolska Partacze! (3) Niedawno podrzuciłem im moją Nokię C3 do naprawy gniazda ładowarki, jednak... Lisu maxx - opinia (1) stanowoczo odradzam... oddałem swoja Nokie do naprawy gwarancyjnej. Przed... maxx mile zaskoczony (1) 7go sierpnia telefon zostal oddany w media markt do naprawy gwarancyjnej... bobi Naprawa na gwarancji (1) W moim półtorarocznym SE W595 zepsół się głośniczek do rozmów. Jest na... Johnny Obsługa rodem z PRL-u (1) Dnia 06.06.20011 roku kupiłem w tej firmie futerał do telefonu NOKIA N8.... Tomasz Ellwart Banda IDIOTÓW !!! (1) Około miesiąca temu wysłałem moją Nokie 6303 do naprawy gwarancyjnej, powód... Marcin MIotke